IHANIN SYYSTAKKI IKINÄ! JA MID SEASON SALE VINKKI

makia house of brandon

Tiedättekö, kun saa luotua mieleensä kuvan sellaisesta täydellisestä syystakista, joka olisi tietenkin ihanan näköinen, lämmin, käytännöllinen, laadukas ja monikäyttöinen, eli menisi niin kaupungilla, kuin leikkipuistossakin, niin voi jo arvata, ettei sellaista takkia ihan oikeasti löydy muualta kuin sieltä omista mielikuvista.

Ja tiedättekös kuinka iloinen voi olla, kun se takki, jota kuvitteli, ettei sellaista voisi löytyä, tuleekin vastaan verkkokaupassa, ja lopulta kun takin saa käsiinsä, on se livenä vieläkin ihanampi!

No, tämä House of Brandonilta löytynyt Makian Field Jacket on justiin sellainen! Se vastaa kaikkia niitä odotuksia ja toiveita, joita mulla syystakista oli, ja kun puin takin ensimmäisen kerran päälle, tuntui se siltä, kuin se olisi mulle tehty.

makia house of brandon

tyyliblogi

makia takki

Takin malli on mukavan rento ja väljä. Mulla on tästä koko XS (käytän kokoja XS ja S) ja takin alle mahtuu hyvin kerroksiakin tarvittaessa. Takki on kyllä tosi lämmin tähän alkusyksyyn, mutta luulenpa, että tällä tarkenee vaikka pikkupakkasellakin, jos alle pukee lämpöisen villapaidan. Tämä takki muuten näyttää näissä kuvissa vähän vaaleammalta, oikeasti tämä on ihan tummansininen, lähes musta.
Takkia voi pitää ihan suorana, tai sitten kiristää tuosta vyötäröltä, kuten mäkin olen kevyesti tehnyt. Niin ja sanoinki jo, että tämä on i-h-a-n-a! Ja niitä sydänsilmäemojeita tähän moonta!

Nyt on syys- ja talvitakkivalikoimat parhaimmillaan House of Brandonilla, joten kannattaa käydä kurkkaamassa löytyykö sitä omaa lempparia sieltä! Käynnissä on myös Mid Season Sale, joten kurkkaa ihmeessä myös tuonne alepuolelle, josta löytyy myös niitä syksyn uutuuksia.

makia naisten takki

makia sovituskuvat

makia blogi

House of Brandonilla on tosiaan tämän viikon käynnissä Mid Season Sale, ja luvassa on paljon syksyn uutuuksiakin alennetuin hinnoin! Kannattaa kurkata mitä sieltä löytyy.

Ja muistattehan, että näihin Timberlandin kenkiin on voimassa alekoodi: TMBLND15, jolla saa hinnasta mukavat -15% pois! Koodi on voimassa 1.10. asti.

Niin ja kaikista tilauksista tuolla House of Brandonilla kertyy bonuksia omalle asiakastilille, ja seuraavia tilauksia tehdessä näitä bonuksia voi käyttää euroina, eli niillä voi maksaa osan uudesta tilauksesta!

makia sovituskuvia

Mitäs tykkäsitte tästä syyslookista?

Takki ja kengät saatu
Sisältää mainoslinkkejä