MONIKÄYTTÖINEN JUMPSUIT (SIS. ALEKOODIN!)

blaa sovituskuvia

Lasten vauvavuosina yksi mun mielestä helpoimmista, kätevimmistä ja tietenkin myös söpöimmistä asuista on ollut jumpsuit. Hihaton body vain alle ja pehmoinen yksiosainen jumpsuit siihen päälle ja täydellinen käärö on ollut valmis. Mutta tiesittehän, ettei jumppiksista kannata luopua vielä pitkään aikaan sen vauvavuoden jälkeenkään?

Kun ne kaikkein lemppareimmat minikokoisen jumpsuitit on viikattu sinne muistojen laatikkoon (koska kuka niistä raskisi luopua kokonaan, hih!), on aika kartoittaa jumppisvalikoimaa isommissa koissa. Sillä jumpsuit nyt on vaan tosi monikäyttöinen vaate vähän isommillekin minityypeille.

Tähän väliin vinkkaan, että blogini lukijoille on viikonlopun ajaksi tarjolla mukava etu, sillä koodilla: KARKKISYYS saa -15% alennuksen Tuutilullan kaikista normaalihintaisista lastenvaatteista, eli myös niistä syksyn uutuuksista (ei rusettiturbaaneista)! Ja valikoimassa on vaikkapa näitä jumpsuiteja useassa eri kuosissa, niin hupulla kuin ilmankin ja tietenkin myös paljon kaikkea muuta.

blaa lastenvaatteet

lastenvaatteet blogi

lastenvaateblogi

Meidän kuopus täyttää aivan pian kolme vuotta, ja tällä hetkellä jumpsuiteja taitaa löytyä kaapista kolme. Nämä menevät tietenkin edelleen mukavasti sisävaatteena, mutta jumpsuitit on käteviä myös välikerroksena ohuiden sisävaatteiden päällä, siis vähän kuin hupparin tapaan, mutta tässä tulee tietenkin lämmikettä myös jaloille. Meillä ainakin on usein leggarit ja jokin trikoopaita sisävaatteina, ja vilpoisina syyspäivinä voi kiskaista jumppiksen välikausivaatteiden alle, kun lähdetään ulkoilemaan.

Lämpöisinä päivinä jumppis taas menee niiden sisävaatteiden päälle kiskaistuna vaikka kauppa-asusta, kun matka on tarkoitus taittaa autolla kaupan ovelle asti. Tai sitten niin kuin meillä oli tänään, sisävaatteiden päälle puettiin jumpsuit ja päälle kiskaistiin vielä bomber, niin tarjettiin kauppareissun jälkeen hetkeksi jäädä leikkipuistoonkin touhuamaan.

Ja sen lisäksi, että jumpsuitit on monikäyttöisiä, niin onhan nämä vain aivan hirveän suloisia tällaisen kolmevuotiaankin päällä!

Kokohommista sen verran, että Blaan vaatteissa kannattaa valita se koko, joka on lähinnä lapsen todellista pituutta. Meidän kuopus on pituuden puolesta nyt justiin kahden koon välissä, kun lapsella on mittaa varmaankin 95cm paikkeilla ja Blaan vaatteista löytyy koot 86/92 ja 98/104. Meillä onkin leggareita ja paitoja jo tuosta isommasta koosta, mutta esim. tämä jumppis on kokoa 86/92, sillä seuraava koko oli vielä aivan liian iso.

Eli koodilla: KARKKISYYS -15% ale normaalihintaisista lastenvaatteista (ei rusettiturbaaneista) 1.10. asti. Kurkkaa koko valikoima täältä.

blaa blogi

blaa jumpsuit

Mitenkäs teillä käytetään jumpsuiteja?