ICONIC ESSENTIALS

ellos iconic

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Ellokselle on poimittu Iconic Essentials ryhmään suosittuja klassikkotuotteita, ja mä puolestani keräsin näistä tuotteista kollaasiin omat lempparini.

Aika ihania juttuja tuohon kollaasiin päätyikin, vai mitäs sanotte? Kaikki nuo kollaasin tuotteet on sellaisia, jotka haluaisin itselleni, ellei mulla siis jo olisi näistä (tai vastaavia) suurinta osaa, hih.

  • GHD-suoristaja on kuulunut mun luottotuotteisiin jo usean vuoden ajan, enkä voisi elää ilman tätä kapistusta! En enää muista mistä asiasta tämän ostin joskus kauan sitten itse itselleni palkinnoksi, mutta tämä palkinto on kyllä ollut jokaisen euron arvoinen. Mä käytän laitetta hiusten suoristamiseen, mutta taitavammat loihtivat samalla raudalla myös kauniit kiharat!
  • Rakastan hempeän vaaleanpunaisia, lähes nuden sävyisiä kynsilakkoja. Olen vaan tooosi laiska pitämään kynsistäni huolta. Hassua, sillä eihän kynsilakan laittamisessa edes kestä kauaa, ja kaunis lakkaus kynsissä antaa huolitellun ilmeen käsille.
  • Maybellinen luomiväripaletti kuuluu mun jokapäiväisiin meikkisuosikkeihin. Useimmiten käyttöön pääsevät vaalea, vaaleanpunainen ja pronssinen sävy.
  • Voi miten ihanan raikkailta näyttävät nämä valkoiset pellavalakanat (-30% alennuksessa)! Materiaalina pellava on ihana, sillä se on kuumalla viileä ja viileällä lämmin. Tykkään myös superpaljon ihanan huolettomasta ja sopivan ruttuisesta ulkonäöstä.
  • Raitaneule, valkoinen paita ja farkut ovat kombo, jolla ei voi mennä pieleen! Klassikoita, jotka toimivat aina. Vastaavat löytyvät myös mun vaatekaapista.
  • Elloksen Tanger-matto on ollut jo pitkään ihan hitti, ja nyt syksyn tullen mä olen vähän (no okei, paljon!) ihastunut tuohon ihanan muhkean näköiseen mattoon. Meidän olohuone kaipaakin jotain syyspäivitystä, ja luulenpa, että toteutan sen juurikin tällä matolla! Tanger-matot ovat muuten nyt -30% alennuksessa!

Kaikki Elloksen Iconic Essentials -tuotteet löydät täältä, kannattaa kurkata, sillä sieltä löytyy paljon muutakin, kuin nämä omat lempparini!

Ja hei, olettekos huomanneet, että Elloksella on kaikki lastenvaatteet ja -kengät -25% alennuksessa vielä maanantaihin 2.10. asti, ja tuo ale koskee myös merkkituotteita! Ale tulee automaattisesti näkyviin kassalla, joten mitään koodia ei tarvitse tällä kertaa.

Mukavaa viikonloppua!

Sisältää mainoslinkkejä