MOLO AW17 TOPPASUOSIKIT

lastenvaateblogi

Olen joka vuosi löytänyt Molon haalareista heti omat lempparini, mutta tänä vuonna ei mallistosta löytynytkään mitään sellaista kuosia tai väriä, joka olisi heti iskenyt. Etukäteen vilahdelleissa kuvissa se Husky näytti kyllä aika ihanalle, mutta kun mallisto sitten julkaistiin, ei se Husky kuitenkaan oikein iskenyt. Päätin antaa koko haalariasian olla (eipä näitä näin lokakuussa edes vielä tarvita piiiitkään aikaan) ja mietin jo, että tänä vuonna hommataan haalarit joltain toiselta merkiltä.

Molon haalarit kuitenkin pompsahtivat aina jossain vastaan, ja yhtäkkiä huomasinkin ihastuneeni tuohon Ocean stripeen! Tuotekuvissa vähän tunkkaiselta näyttänyt haalari olikin livenä ihanan raikas ja tosi kauniin värinen, ja tähän haalariin ihastui onneksi lapsi itsekin. Pienemmälle valitsin tuon Skater -kuosin, jota en aluksi oikein ollut edes huomannut, mutta tuohan onkin ihan tosi hauska! Plussaa myös siitä, kirjava kuosi on myös ihanan armollinen lialle.

molo toppa sovituskuvia

molo kids toppahaalari

molo aw17

Kokohommista taas sen verran, että haalarit vastaavat mun mielestä aika hyvin kokoaan. Isompi poika on 117cm ja haalarin koko on 122cm. Pienempi poika on varmaankin jotain 95cm paikkeilla ja haalari on kokoa 104cm. Tässä jää lahkeisiin vielä jonkin verran ruttua, mutta 98cm koko olisi varmasti jo liian nafti.

Seuraavaksi onkin aika selailla talvikenkävalikoimaa, ja sitten meillä ollaankin aikas valmiita talven lumileikkeihin!

Kaikki Molon toppauutuudet löydät täältä. Onkos teille löytynyt näistä jo omat suosikit?

molo sovituskuvia

perhelifestyle

perheblogi lastenvaatteet

Löytyikö teille Molon haalareista suosikkia?

Sisältää mainoslinkkejä.