MANSEN BLOGIKIRPPIS 8.10. – MITÄ MEIDÄN PÖYDÄSTÄ LÖYTYY?

kirjaintaulu letter board

Nyt seuraa syksyn kuumin menovinkki! Niin, vai jokos olitte merkanneet kalentereihin sunnuntain 8.10. kohdalle Mansen blogikirppiksen?

Supersuosittu Mansen blogikirppis järjestetään taas, ja mukana on jälleen joukko ihania bloggaajia kirppistavaroineen, sekä muutama yritys myymässä omia tuotteitaan. Mä (tai mieheni, katsotaan nyt kumpi meistä ehtii paikalle) olen sunnuntaina Tuutilullan pöydän takana ja tässä juuri mietin, että mitähän kivaa keräilisin mukaan. Ainakin hauskat Letter board kirjaintaulut kirjaimineen löytyvät Tuutilullan pöydästä sunnuntaina (kivaan Mansen blogikirppis -hintaan tietenkin), ja näin syksyn tullen ajattelin pakata mukaan myös kivoja valojuttuja, kuten Lightbox valotauluja ja A Little Lovely Companyn hauskoja valosarjoja ja neonvaloja. Ja koska joulukin on jo aika lähellä (iiiik!), niin suositut jouluiset maatuskatkin pääsevät varmasti mukaan. Joitain suosituimpia vaatteitakin otan mukaan, ainakin Blaalta naisten mekkoja ja joitain Vimman tuotteita. Joo, aika hyvältä alkaa kuullostamaan, vai mitäs sanotte?

Ai niin, 25 ensimmäistä saa Tuutilullan pisteeltä yllätyksen kaupan päälle (yllätyksen arvo 14,90), joten etsikäähän meidän pöytä nopskaa, kun tulette paikalle!

letter board kirjaintaulu

tuutilulla

a little lovely company

perheblogi

blaa halla

Mansen blogikirppis on siis sunnuntaina 8.10. klo 11-14. Paikkana on tuttuun tapaan Vooninki Finlaysonin alueella, Väinö Linnan aukio 13. Autoillekin löytyy sunnuntaina tuohon aikaan varmasti hyvin paikkoja kadun varsilta (ja pysäköinti on sunnuntaina ilmaista!), ja tietty Plevnan maksullisessa parkkihallissa on autolle paikkoja myös.

Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin tietenkin siksi, että valikoima on kirppispöydissä tapahtuman alussa paras, mutta myös siksi, että Sokos jakaa 100 ensimmäiselle kirppisvieraalle goodie bagin! Ainakin viimeksi jono luikerteli melkoisen pitkänä jo hyvissä ajoin ennen ovien aukeamista, joten kannattaa varautua, että muitakin on paikalla, hih. Toisaalta viimeisen tunnin aikana saattaa bloggaajien kirppispöydistä tehdä löytyöjä superedullisesti, sillä ainakin osa bloggaajista on suunnitellut alentavansa hintoja viime hetkellä, ettei tavaroita tarvitse kantaa kotiin takaisin!

mansen blogikirppis

Oletteko tulossa sunnuntaina paikalle?