PIRISTYSTÄ OLKKARIIN UUDELLA MATOLLA (SIS. ALEVINKIN)

ellos tanger

Yhteistyössä Ellos
Sisältää mainoslinkkejä

En varmasti ole ainoa, kuka innostuu sisustuspuuhista vuodenaikojen vaihtuessa. Tällä hetkellä on ihana laittaa kotia syyskuntoon ja ihan vähän fiilistellä jo tulevaa talvea (ja joulua!). Olohuoneeseen olin kaipaillut jotain muhkeaa kodikasta mattoa ja tilasinkin Ellokselta saamallani lahjakortilla tuon ihanan Tanger-ryijymaton, joka toi kyllä justiin kaipaamaani lämpöä ja kodikkuutta meidän olkkariin. Tuo matto on muuten tällä hetkellä -20% alessa, aivan kuten kaikki muutkin matot Elloksella!

Nyt pitäisi vielä kaivella kaapista esiin lemppari kynttilänjalat ja kehtaankohan edes sanoa, että vähän salaa olen haaveillut jostain pikkuruisesta kuusesta olohuoneen nurkkaan, hih. Oikea joulukuusi saa vielä odottaa joulukuun alkua, mutta sellainen söpö pikkukuusi valoilla olisi justiin ihana tähän pimeään syksyyn ja pian alkavaan joulun odotukseen.

ellos matto

tanger matto

sisustusblogi

Meillä oli aikaisemmin olohuoneessa harmaa villamatto, josta kyllä tykkäsin myös, mutta tällä vaalealla matolla koko huone raikastui ja tuntuu paljon valoisammaltakin. Tästä isommasta 200 x 290 cm koosta löytyy vähän vähemmän valikoimaa, mutta Tanger-mattoa löytyi onneksi tässä isossakin koossa, mikä on justiin sopiva meidän olkkariin.

Tästä matosta löytyy kaksi eri vaaleaa sävyä, ja koska itse tykkään kylmemmistä sävyistä valitsin meille tämän valkoharmaan maton. Tätä löytyy myös kerman värisenä, sekä tosi suloisena roosana!

Elloksella on tosiaan nyt kaikki matot -20% alessa ja tuo kampanja on voimassa 23.10. asti, joten kantsii kurkata valikoima ja hyödyntää alea!

Ai niin, vaikka tuo matto on mun mielestä tosi ihana, ja kaikki perheenjäsenet ovat siinä vuoroin tallustaneet ja huokailleet miten ihanan pehmeä se on, niin eniten mattoon taisi rakastua tuo terrierimummeli, hih. Pikkuinen niin tyytyväisenä pötkötteli matolla, etten raaskinut siirtää toista, kun otin nämä kuvat.

sisustus blogi

Mitäs tykkäsitte matosta?