SUPERSÖPÖ JOULULAHJAVINKKI!

joseph pupuyövalo

Nyt täytyy vinkata teille, että näitä supersöpöjä Joseph pupuyövaloja on tulossa vihdoin ensi viikolla Tuutilullaan! Tällä kertaa saatiin näitä vähän isompi erä, mutta suurin osa on myyty jo ennakkoon, joten nopeimmille näitä on vielä joitain kappaleita tuosta ensi viikolla saapuvasta erästä vapaana. Seuraavan kerran saadaan pupuja vasta joulun jälkeen, joten jos tällaista mielii joulupukin pakettiin, kannattaa olla asialla nyt heti!

Suloista valoa hehkuva pupu on tosi ihana pikkuisen sängyn viereen yöpöydälle tuomaan turvaa unihetkiin, mutta se sopii kyllä moneen muuhunkin paikkaan. Meillä on läpi kesän ollut Joseph pupu jollain hyllyllä koristeena tuomassa hymyn huulille. Se on ihana ilman valoakin, mutta toimii tietenkin hyvin myös varsinaisessa tarkoituksessa, eli yövalona.

joseph yövalo

pupu yövalo

pupuyövalo

Hauskassa istuvassa asennossa olevan pupun päätä voi kääntää ja mukana tulee johto, jolla pupuun saa valon päälle.

Näitä on tosiaan nyt muutamia vielä vapaana ensi viikolla saapuvasta erästä, ja Joseph pupuyövalon voi tilata nyt ilman toimituskuluja Tuutilullasta, ja puput toimitetaan heti ensi viikon aikana, kun ovat matkanneet Ranskasta tänne Suomeen.

Ai niin, vinkkaanpa vielä, että myös noita Rose in Aprilin ihania hyllyköitä löytyy tällä hetkellä heti toimitettavaksi, joten nappaahan omasi ilmaisella toimituksella täältä.

pupu yövalo

pupuyövalo

Mihin sinä laittaisit Joseph pupun?