BLAA PRE-SPRING 18 – SUOSIKIT JA ILMAINEN TOIMITUS

blaa pre spring

Tänään klo 9.00 julkaistaan kovasti odotettu Blaan Pre-Spring 18 mallisto ja voi vitsit, miten söpö tuo mallisto onkaan! Ihania frilloja, hameleggareita, henkselihousuja ja kivoja peruspaitoja arjen luottovaatteiksi. Värimaailma on mun makuun ihan täydellinen, harmaata, mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista.

Mun omat lempparit tästä mallistosta on nämä superihanat Sora-housut ja mukavan simppelit Bilbo-paidat. Napattiin eilen minin kanssa muutama sovituskuva näistä lemppareista. Koska lapsella oli kiire ostamaan pattereita kauko-ohjattavaan traktoriin, hoidettiin kuvaushommat tälllä kertaa supernopskaa. Niinpä asu on nyt vähän rempsallaan päällä ja olkainten soljetkin miten sattuu, mutta niinhän se on näillä pikkutyypeillä (ja miksei isommillakin) välillä oikeastikin, että vaatteet on vähän vinksin vonksin ja kengätkin sujahtaa vahingossa vääriin jalkoihin, hih.

blaa lastenvaatteet

blaa pre spring

blaa ss18

Mitoitus jatkaa tutulla tyylillä, eli lapselle kannattaa valita se koko, mikä on lähinnä lapsen todellista pituutta. Meidän kuopus on 97cm mittainen, ja ollaan tässä hiljalleen siirrytty 86/92 koosta seuraavaan, eli kokoon 98/104. Näissä kuvissa Bilbo-paita on kokoa 86/92 ja nuo ihanat Sora-housut on kokoa 98/104. Tarkoitus oli sovittaa housuista myös sitä pienempää kokoa, mutta malli ei tällä kertaa ollut halukas sovittelutouhuun, hih.

Mutta käykäähän klo 9.00 kurkkaamassa kaikki uutuudet Tuutilullan ”UUTTA” -osiosta ja kivana etuna yli 100 euron lastenvaateostoksiin (kaikki merkit) saa nyt 10 euron lahjakortin kaupan päälle! Tämä etu on voimassa ke-to ja koko viikon Tuutilullassa on ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin.

Ai niin, supersuosittua naisten Halla-mekkoa tulee nyt ihanassa harmaan sävyssä! En ole ehtinyt tätä vielä sovitella, mutta enpä malta odottaa, että pääsen tuota mekkoa testaamaan!

blaa

blaa lastenvaatteet

blaa

Mitäs tykkäsitte asusta?