LASTEN KANSSA RAVINTOLASSA HELPOSTI JA MUKAVASTI!


rax buffet

Kaupallinen yhteistyö: RAX

Me tykätään käydä viikottain lasten kanssa ulkona syömässä ja tässä muutaman vuoden lapsiperhekokemuksella ollaan huomattu, että mukavin ja helpoin tapa on suunnata johonkin buffetiin.

Buffetista voi jokainen valita ne omat lempparinsa, eikä nälkäkiukku yllätä (niin lasta, kuin äitiäkään), kun ruuan saa lautaselleen heti ilman odottelua. Meillä lapset saavat itse valita mitä buffetin notkuvista pöydistä kerätään, silloin lautaselta löytyy varmasti mieluisia juttuja, ja usein sinne päätyy myös yllättäviäkin ruokia, joita lapset haluavat maistaa. Meidän kolmevuotias on välillä melkoisen nirso ruokailija, joten tuntuisi hölmöltä ostaa lapselle kallis annos, joka sitten jää syömättä, kun buffetista voi kerätä juuri sellaisen annoksen, joka varmasti lapselle maistuu.

Arkisin valitaan usein asioiden hoitamisen lomassa jokin lounasbuffet, syödään mahat täyteen ja jatketaan päivän touhuja. Viikonloppuisin kun on aikaa enemmän käytössä, on ihana istahtaa kiireettömälle lounaalle, ja silloin kannattaa valita ravintola, jossa lapsetkin viihtyvät.

Mutta tiedättekös mihin mennään syömään, jos lapset saavat valita? No, tällä kertaa oli lasten vuoro päättää ravintola, ja kaksi pientä naperoa veivät meidät Raxiin pizzalle!

rax buffet

rax pizza

rax buffet

Me ollaan löydetty Rax uudelleen monen vuoden tauon jälkeen nyt lasten myötä. Tässä ihan samaisessa Tampereen Hämeenkadun Raxissa on nimittäin tullut istuttua miehen kanssa kahdestaan joskus ysärin lopussa ja vuosituhannen alussa (joo, kuulostan nyt kyllä tosi vanhalle, vaikka oikeasti en tietenkään ole!) monta kertaa, ja onkin aika nostalgista, että nyt vuosien jälkeen istutaan tuossa samassa tutussa pizzapuffetissa omien lasten kanssa.

Vaikka tarjolla on edelleen pizzaa ja limua, aivan kuten silloin vuosia sitten, on Rax nykyään paljon muutakin. Buffetista löytyy syötävää entistäkin monipuolisemmin, salaattipöytä on nykyään aivan mielettömän ihana ja runsas (siis jo pelkästä salaattipöydästä saisi mahansa helposti täyteen), ja tarjolla on ihan uutena nyt myös vegaanista pizzaa!

Eskarilaisen mielestä ihan parasta pizzan, grillatun maissin ja salaattipöydästä löytyvän uuninlämpöisen tuoreen leivän lisäksi on limu- ja pehmiskoneet. Limsa on kuusivuotiaalle vielä spesiaaliherkkua, jota harvoin ostetaan kotiin, joten ymmärrettävästi ehtymätön limsahana on aika hitti. Ja joka kerta lapset kysyvät epäuskoisina, että saako pehmistä todellakin hakea lisää! No kyllä saa, meillä on ollut tapana, että syötyään ensin ruuan, pehmistä saa hakea niin paljon, kuin mahaan mahtuu (koska ei sinne koskaan oikeasti mahdu kahta tötteröä enempää, heh).

rax pehmis

rax tampere

rax jälkiruokabuffet

Myös jälkkäripuoli on tässä vuosien varrella laajentunut, sillä nykyään pehmiskoneen lisäksi Raxista löytyy aivan erillinen jälkiruokabuffet! Karkeilla, kekseillä ja strösseleillä onkin ihana tuunata oma överipehmis, tai herkutella minivohvelit ja donitsit ihan sellaisenaan kahvin tai limun kanssa.

Yleensä arkilounaalla kahvit saa hörpätä lopuksi nopeaa, kun lapset eivät enää jaksa istua paikoillaan, mutta tällä kertaa saatiin rauhassa siemailla höyryäviä cappuccinoja ja santsata jälkiruokabuffetin herkkuja, kunnes ongittiin lapset pallomerestä ja houkuteltiin ilmapallojen avulla lähtemään.

rax buffet

rax

rax buffet

Tykkäättekö te käydä Raxissa?