MUSTAN PERJANTAIN TÄYDELLISET MUSTAT HOUSUT

asukuvat blogi

Jos olen mekkotuulella (aika usein joo), tykkään käyttää leggareita, mutta paitojen kanssa alaosana täytyy olla oikeat housut. Mukavuudenhaluisena tykkään, että housut ovat superjoustavaa matskua, mukavat päällä, mutta kuitenkin napakat ja siistit. Olen täällä blogissakin joskus vinkannut mun lempparihousuista Dr. Denimin Plentyistä. Nyt vaan löysin jotain vieläkin parempaa! En tiedä koska Dr. Denimille on tullut Lexy -malli, mutta tämä Lexy on aivan täydellinen.

Nämä ovat aikalailla vastaavat, kuin Plentytkin, eli superjoustavat (ei kannata säikähtää, kun paketista paljastuu minikokoiselta näyttävät housut, nämä nimittäin todellakin joustavat!), ja korkeavyötäröiset, mutta se mikä näistä tekee vieläkin ihanammat, on paksumpi materiaali (varsinkin näin talvea kohti iso plussa) ja etutaskut. Plentyissähän on sellaiset ”valetaskut” edessä, eli taskun malliset tikkaukset, mutta näissä Lexyissä on edessä ihan oikeat taskut. Pieni juttu, mutta varsinkin lyhyen paidan kanssa on kiva, että housut näyttävät oikeilta housuilta, eivätkä leggareilta.

Housut löytyivät House of Brandonilta, jossa onkin tosi hyvä valikoima näitä Dr. Denimin housuja. Tuolla House of Brandonilla on muuten justiin nyt käynnissä koko viikonlopun kestävä Black Friday kamppis, ja luvassa on 2000 tuotetta -50% alehintaan, joten kannattaa käydä tekemässä löytöjä!

house of brandon dr denim

house of brandon vila

muotiblogi

Yläosaksi valitsin asuun Vilan harmaan bleiserin, joka on siis collegea ja myös aivan supermukava päällä. Tuollainen bleiserin mallinen collegetakki käy sopivasti siistimpäänkin menoon, mutta materiaalinsa vuoksi on kuitenkin ihanan rento ja huoleton. Tuota collegebleiseriä löytyy myös muissakin väreissä, ja myös pidempänä mallina.

Mutta nyt tosiaan Black Friday hulinat käynnissä myös House of Brandonilla, ja mitä tuonne naisten osastolle kurkkasin, niin kaikkea ihanaa alesta löytyy, ja takkejakin löytyi tosi monta ihanaa Black Friday hinnoin! Kantsii siis kurkata, varsinkin, jos vaikka talvitakki on vielä hankkimatta.

house of brandon

Mukavaa viikonloppua!

Sisältää mainoslinkkejä.
Housut ja bleiseri saatu House of Brandonilta.