OLOHUONEEN IHANA VÄRIPILKKU JA CYBER MONDAY VINKIT!

ellos huonekalut

Yhteistyössä Ellos

Me aloitettiin viikonloppuna kolmen makuuhuoneen muutoshommat ja ollaan kuskailtu maalauspuuhien tieltä tavaroita huoneesta toiseen. Siirrettiin lasten vanhasta makuuhuoneesta kerrossänky leikkihuoneeseen ja tyhjättiin muutenkin lasten makkaria maalaustouhujen tieltä. Lasten vanhasta makuuhuoneesta tulee aikuisten makkari, ja tarkoitus olisikin saada tuo huone ihan ensimmäiseksi valmiiksi, niin päästään sitten niihin parhaisiin puuhiin, eli lasten huoneiden laittamiseen, jee! Eskarilainen toivoo huoneeseensa monia värejä, ja tosi kivat seinämaalit onkin jo päätettynä, kun taas kuopuksen väritoiveena on musta. Pelkkä musta. Joo, ehkä tästä vielä vähän neuvotellaan, hah!

Mutta näiden makuuhuoneen sisustuspuuhien ohessa on jotain uutta ilmestynyt olohuoneeseenkin, ihana vaaleanpunainen väripilkku nojatuolin muodossa!

Ihastuin tuohon Elloksen metallijalkaiseen samettiseen nojatuoliin heti, kun sen ensimmäisen kerran näin, ja hetken pähkäilyn jälkeen päätettiin myydä Pentikin nojatuoli, että saatiin tälle tuolille tilaa. Tosin en sitten raaskinutkaan myydä sitä toista tuolia (en kyllä oikeasti ole yhtään tällainen hamsteri!), vaan katsotaan löytyykö sille sittenkin vielä paikka, vai nakuttelenko sen kuitenkin vain Toriin myyntiin.

Tämä vaaleanpunainen nojatuoli on kyllä aivan superihana, ja mallailin sitä nyt pariinkin kohtaan meidän olohuoneessa. Luulen, että se jää nyt jäädä tuohon tv-tason viereen, missä on sille justiin sopiva paikka.

Olohuoneessa alkaa olla nyt aika mukava talvinen tunnelma tuon muhkean Tanger-maton ja ikkunan eteen ripustettujen isojen paperilumihiutaleiden myötä. Mulla on kyllä usein tässä vaiheessa ollut jo jouluakin esillä, mutta tuo lumeton maisema ja jatkuva vesisade ei ole kyllä vielä oikein tuonut joulufiilistä. Ehkäpä vain laitan joulujutut esille, jospa se joulufiilis tulisikin sitten niiden mukana!

ellos nojatuoli

ellos sisustus

Viime viikon Black friday alet huipentuu tänään Cyber mondayhin, ja Elloksella onkin tänään nyt tosi hyviä tarjouksia!

Viime viikon ajan Elloksella oli päivittäin vaihtuvia Black week tarjouksia, ja tänään Cyber mondaysta löytyvät nuo kaikki viime viikon tarjoukset, sekä lisäksi vielä ihan uusiakin tarjouksia!

Lapsille löytyy mm. toppahaalaria (siitä ihanasta jääkarhuhaalarista löytyy postauskin täältä) -30% hintaan, eli alle viidellä kympillä! Paljon leluja tosi hyvillä aleprossilla ja jos talvikengät on vielä hankkimatta, niin niitäkin löytyy tänään -30% alella!
Kaikki lasten aletuotteet löydät täältä ja koko Cyber monday alevalikoima (myös sisustusjuttuja ym) löytyy täältä.

Mä oon nyt itsekin hyödyntänyt näitä viime viikon ja tämän päivän alejuttuja, ja löytänyt alehinnoin paljon sellaisia juttuja, joita olisin joka tapauksessa ollut ostamassa. Lasten joululahjatoivelistasta on saanut viivata mielessään leluja yli, kun niitä on tullut bongattua mukavilla aleprossilla, ja pian valmistuviin makuuhuoneisiin olen löytänyt edullisesti mm. lakanat, yöpöydän ja Lego-säilytyslaatikoita, joita eskarilainen toivoi lisää. Mukavaa säästöä, ja kivaa on myös se, että nyt osa joululahjoistakin on tullut jo hankittua!

ellos huonekalut

Oletteko tehneet hyviä alelöytöjä?

Tuoli saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä