SUUNNITELMIA ESKARILAISEN HUONEESEEN

Tiedättekö, kuinka rasittavaa on olla optimisti?

Siis toisaalta tykkään kyllä tästä luonteenpiirteestäni, koska kaikki tuntuu mun mielestä useimmiten kivalle ja uskon aina, että kaikki sujuu hyvin ja asiat järjestyvät parhain päin. Uskon myös, että kaikki hoituu nopskaa. Vähän liiankin nopskaa…
Siis vaikka nyt tuommoiset kolmen makuuhuoneen miniremontit, eli huoneiden maalaukset ja uudelleen sisustamiset. Tavoitteena mulla (optimistisesti, tietenkin) oli, että kaikki kolme huonetta olisivat jouluksi valmiita. Ihan jo senkin takia, että tässä joulun alla remonttien yhteydessä olisi kätevää samalla siivota lasten kaapit ja joulun jälkeen sitten uudet lelut olisi helppo laittaa paikoilleen uusiin huoneisiin.

Mutta miettikää nyt miten järjetön ajatus on ajoittaa remontit justiin tähän vuoden kiireisimpään aikaan! Niin paitsi tietenkin, jos on optimisti, ja uskoo vilpittömästä, että näitä huoneita valmistuu sellaista huone per viikonloppu -tahtia.

Onneksi kuitenkin ollaan saatu meidän vanhempien makuuhuone aikas valmiiksi, eli päästään aloittamaan eskarilaisen huonetta!

Alle vähän keräilin kollaasiin mitä me ollaan sinne suunniteltu.
Siinä missä kolmevuotias toivoo huoneeseensa pelkkää mustaa, on eskarilaisen toivelistalla reippaammin värejä. Maalipurkkeja kertyikin kolmessa eri sävyssä ja aikas ihanat värit tuonne huoneeseen onkin tulossa. Säilytysjärjestelmäksi on tulossa Ikean Stuvaa, jota poikien yhteisessä huoneessa on tälläkin hetkellä. Aikaisemmin työpöytänä on toiminut Stuvan penkki, mutta eskarilaiselle se alkaa olla jo aika pieni, joten jonkinlainen työpöytä on ostoslistalla uuteen huoneeseen. Työpöydän luo tärkeimmille piirustuksille ja viesteille tulee Laa Laa Livingin seinäristikko ja pienille aarteille lapsella on toiveissa Room Copenhagenin Legopää säilytysrasia, jos vain onnistun jostain sellaisen löytämään!

lastenhuone

Mitäs tykkäätte suunnitelmista?