10 KUVAA LASTENHUONEESTA

ellos sisustus

Yhteistyössä Ellos

Eskarilaisen huoneessa on taas tapahtunut, ja ollaan saatu muutamia viimeistelyhommia eteenpäin. Mies on nakutellut listoja paikoillaan ja mä puolestaan löysin tuonne huoneeseen aivan uskomattoman hyvin sopivan maton! Listoilla ja matolla tuo huone muuttui jo ihanan valmiin näköiseksi, ja aika valmistahan siellä jo alkaa ollakin.

Lapsi rakastaa värejä, mutta koska seinillä on värejä jo aika reippaasti, olin ajatellut huoneeseen jotain yksiväristä mattoa. Mutta kun bongasin Ellokselta ihanan värikkään Linie Designin Bicoa-maton*, niin tämähän oli aivan kuin tähän huoneeseen (ja lapsen makuun) tehty! Matossa on vihreän sävyjä, aivan kuten seinissäkin, ja lisäksi monia muitakin värejä. Lopputulos ei onneksi ole yhtään rauhaton vaan justiin sopivan iloinen ja leikkisä pienen esikoululaisen huoneeseen.

lastenhuone sisustus

sisustus lastenhuone

lastenhuone blogi

Lego-säilytysrasiat ovat olleet meillä kovassa käytössä lasten yhteisessä huoneessa, ja esikoinen halusi näitä myös omaan huoneeseensa. Olin jo aikaisemmin tilannut tuon keltaisen ja punaisen, ja nyt bongasin Ellokselta vielä tuon vihreän Lego-rasian*, joka sopii myös kivasti tähän huoneeseen.

Tiedän, että jotkut säilyttävät noissa rasioissa Legoja, mutta meillä Legoille on muut säilytyssysteemit, ja näissä rasioissa säilytetään kaikenlaista muuta. Kuopuksella on näissä mm. pikkuautoja ja isommalla kaikkea sekalaista pikkutavaraa. Näihin kyllä keksii kivasti kaikenlaista säilytettävää, ja nyt näitä oli tullut myös hauskoina laatikkomallisina, joissa on vetolaatikot!

ellos lego säilytysrasia

lastenhuone lego säilytys

ellos lastenhuone sisustus

Elloksella on muuten parhaillaan kampanja, jossa kaikista kodinsisustustuotteista saa -20% alennuksen ja tuo ale koskee myös merkkituotteita ja ale-tuotteita (ei koske huonekaluja). Ale aktivoidaan tuolla Elloksen sivuilla sisustusosastolla.

Tätä meidän mattoa ei valitettavasti näyttänyt tuolla Elloksen sivuilla enää olevan, mutta kannattaa kurkata muut matot läpi, sillä mattovalikoima Elloksella on aina tosi hyvä, ja meilläkin taitaa olla melkein kaikki matot Elloksen valikoimasta.

Niin ja tietty muutenkin kannattaa kurkata sisustusvalikoimaa läpi, ja hyödyntää tuon -20% alennuksen!

lastenhuone sisustus

lastenhuone sisustus

lastenhuone pojalle

Mukavaa viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä