VIIME VIIKON SUPERJUTUT

tyyliblogi

Viime viikolla..

Tein superkivoja töitä. Siis niitä samoja, mitä aina muulloinkin, mutta joudun vain välillä vähän nipistelemään itseäni, sillä en millään meinaa uskoa, että saan oikeasti tehdä työkseni niin kivoja juttuja!

Annoin haastattelun, mikä tuntuu hassulle ja ihanalle. Olen aivan superiloinen siitä, miten ihanasti Laa Laa Living on otettu vastaan! Tietty olen ollut meidän tuotemerkistä aivan innoissani alusta asti, mutta silti vähän jännitti millaisen vastaanoton merkki saa.

Matkustin Ruotsiin ja koko reissu oli ihan superkiva! Kolmevuotias oli koko viikon odottanut näkevänsä vaarin, mutta silti kuopukselle taisi jäädä reissusta päällimmäisenä mieleen Junibackenin satujunan kyydistä nähty jättimäinen rotta, jota lapsi tiiraili pelokkaana sormiensa välistä. ”Voidaanko taas joku päivä mennä katsomaan sitä rottaa?”, olen kuullut tänäänkin varmaan kymmenen kertaa, hih.

Olin ihan superkyllästynyt hiuksiini, ja taidan olla vieläkin. Näissä ei ole nyt oikein mitään kivaa mallia, ja värikin on vähän plääh, mutta en ole vielä oikein keksinyt mitä haluaisin hiuksilleni tehdä.

perheblogi

muotiblogi

Neuletakki Vila // T-paita Calvin Klein Jeans // Farkut Dr Denim // Tennarit Vans

Luin Harry Potteria kuusivuotiaalle useana iltana, ja supermalttamattomana odotan, että päästään lukemaan sarjan muitakin osia. Toisaalta mietin, että sarjan myöhemmät osat saattavat olla vielä liian jännittäviä alle kouluikäiselle, joten ehkä meidän täytyy välillä keksiä jotain muuta yhtä koukuttavaa ja sopivan jännittävää luettavaa.

Järjestelin asioita meidän arkirumban helpottamiseksi, eli hankin enemmän työaikaa päiviin. Olo on ihan superhuojentunut, kun palikat loksahtelevat paikoilleen, ja hetken levällään ollut työpaletti alkaa asettua aloilleen. Mulla on superkivat työt, mutta kun haluan tehdä KAIKKEA (siis kaikkia näitä töitä ja vielä kohta koulua siihen lisäksi), vaatii se hieman järjestelyä, hih!

Sain superkivaa postia, kun House of Brandonin lahjakortilla tilaamani vaatteet saapuivat. Haluan tänä(kin) vuonna hankkia vaatekaappiin vain lempparivaatteita, eli rentoa, simppeliä ja mukavaa, ja tämäkin asu on justiin sellainen. Rrrrakastan noita Dr Denimin Lexyjä! Housut, jotka näyttävät etu- ja takataskuineen aivan farkuille, mutta tuntuvat päällä mukaville leggareilta, ehkä nerokkain keksintö ikinä!

lifestyleblogi

Mitä superia teidän viikkoon kuului?

Sisältää mainoslinkkejä.
Vaatteet saatu House of Brandonilta.