TÄÄLLÄ TYÖSKENTELEN

työhuone blogi

työhuone sisustus

työhuone sisustus

Hei! Tervetuloa tänne mun työpisteen ääreen, käy peremmälle vain! Ja hei kääk, varo niitä paperipinoja siinä sohvalla. Joo, niitä justiin, mitkä nostin tuosta pöydältä siihen sohvalle, kun halusin napata nämä kuvat tänne blogiin.

Hups, siinä se tuli. Shokkipaljastus näiden seesteisten työpistekuvien lomaan. Kukaanhan ei tietenkään olisi osannu sitä arvata, siis että mun työpöytä ei todellakaan ole aina näin siisti, hih. Oikeasti siinä on aina kasa kaikenlaisia papereita, ja tuossa ristikossa roikkuu muistilappuja muistuttelemassa mua asioista, jotka muuten unohtaisin sekunnissa. Mutta tämä työpiste oli tietenkin paljon kivempi kuvata ilman sitä paperipinoa, ja onhan tähän tietty kiva itsekin istahtaa näin puhtaan pöydän ääreen.

työhuone sisustus blogi

yrittäjyys blogi

sisustusblogi

Tykkään kyllä superpaljon tästä mun työpöydästä, tai oikeastaan koko työhuoneesta, jota näissä kuvissa nyt ei kokonaisuudessa näy (niin, ne paperipinot tuossa sohvalla…).

Siirsin toimiston kotiin (siis ensin meidän vanhaan kotiin) yli kuusi vuotta sitten, kun meidän esikoinen syntyi. Haaveilin silloin, että voisin hoitaa lasta kotona eskari-ikäiseksi saakka samalla töitä tehden, mutta kaikki töiden ja lastenhoidon ynnä muiden juttujen yhteensovittaminen kävi vähän hankalaksi lapsen kasvaessa (ja päiväunien jäädessä pois), ja isompi lapsi aloitti neljävuotiaana hoidossa. Nyt pienemmänkin, kolmevuotiaan, ollessa hoidossa tykkään kyllä edelleen tehdä töitä kotona, vaikka tällä hetkellä mulla onkin työaika ihan erikseen (vähän niin kuin tavallisillakin töissä käyvillä ihmisillä, heh) ja perheaika sitten erikseen lasten tultua hoidosta kotiin. Tämä kotona työskentely on ollut kyllä mulle tosi kiva juttu, koska aika kauan pystyin kuitenkin hoitamaan lapsia samalla kotona, mikä oli mun toive, ja onhan tässä kaikenlaisia muitakin etuja, kun hommia saa tehdä kotoa käsin. Teen siis meidän yrityksen siistit sisätyöt, ja mies taas kaikki ne hommat, jotka tehdään meidän varastolla.

Rakastan hitaita aamuja, ja kotona työskennellessä on arkisinkin mahdollista venyä aamupalapöydässä piiiitkääään. Istahdan yleensä aamupalalle vasta lasten lähdettyä hoitoon, ja nappaan silloin työkoneen ruokapöytään, ja aloittelen siinä päivän töitä. Kun olen lipittänyt tarpeeksi monta kuppia teetä, nappaan koneen ja paperit kainaloon ja siirryn sitten tänne työpöydän ääreen.

Täältä työpisteen äärestä (niin kuin muualtakin meidän kodista) löytyy tietenkin paljon kaikkia Tuutilullan ja Laa Laa Livingin juttuja, koska Tuutilullasta ja Laa Laa Livingiltä löytyy tietty kaikkein parhaimmat jutut. Tähän työpisteelle on muuten hassusti kerääntynytkin meidän suosituimmat tuotteet, Laa Laa Livingin pupun muotoinen seinäristikko, Rose in Aprilin hylly, Joseph pupuyövalo, Lightbox ja mustavalkoiset maatuskat. Toisaalta ei ihme, että nuo ovat meidän myydyimmät tuotteet, sillä ovathan ne kaikki tosi ihania!

Tämä sama huone on myös meidän vierashuone, joten täältä löytyy vielä vuodesohvaa, sohvapöytää, tv-tasoa ja muuta sellaista. Nyt pitäisikin viedä vihdoin matto pesulaan, niin saisi senkin taas lattialle.

Tällainen on mun työpaikka, aika kiva, vai mitä sanotte?

sisustusblogi

toimisto sisustus

sisustus blogi

Mukavaa päivää!