HIUSTEN KEVÄTTYYLI + 13 MUUTA VAIHTOEHTOA

Olen nyt tässä aika kauan pohtinut mitä tekisin hiuksilleni. Yleensä vain leikkaan ylikasvaneet hiukset siihen tuttuun long bob mittaan ja freesaan väriä, mutta nyt tekisi mieli jotain muutakin vaihtelua. Toisaalta pitkä otsatukka houkuttaisi taas muutaman vuoden tauon jälkeen, vaikka sen pois kasvattaminen onkin aina ihan hirveää!

Testailin vähän miltä se otsatukka näyttäisi, ja kuvittelin mielessäni tuon polkan vähän pidemmäksi, ihan noin lyhyessä polkassa kun en varmastikaan viihtyisi.

Hiusmallit 2018

Mutta hmmm… Jos näitä hiusmalleja on näin helppo sovittaa, niin miksi en kokeilisi muutamaa muutakin mallia!

Pitkiin hiuksiin kyllä saisi ihania kampauksia. Niin, siis jos sellaisia osasi ja jaksaisi puuhastella. Tällaiset lettikampaukset ovat ainakin tosi söpöjä.

Hiustyyli

Muiden päissä niin kivan näköiset toispuoleiset kampaukset eivät ole yhtään mun juttu, mutta olipas hauska vähän sovitella sellaistakin mallia. Joo, ei edelleenkään mun juttu.

hiusmallit

Vai pitäisikö se pitkä polkka sittenkin unohtaa, ja leikata ekaa kertaa ikinä hiukset aivan lyhyiksi? Täytän tänä vuonna neljäkymmentä (siis apua, en oikein vieläkään käsitä sitä), joten tällainen keski-ikäiskampaus toki sopisi hyvin teemaan.

hiusmallit 2018

Paitsi mun kampaustaidoilla ne lyhyet hiukset näyttäisivät kuitenkin tältä…

hiustyylit 2018

Otsatukan sijaan voisi vaihtelua hakea vain jakauksen paikkaa muuttamalla. Keskijakaus voisi kyllä olla vaihteeksi aika kiva!

hiustyylit

Aina joskus mun tekee mieli kokeilla vähän tummempaa ilmettä, mutta en sitten kuitenkaan oikein viihdy ruskeissa hiuksissa. Mutta vitsit miten ihana kampaus!

hiusmallit

En oikein tykkää rikotusta otsatukasta, mutta tuollainen lila väri olisi i-h-a-n-a!

kampaukset

Tiesittekö, että mulla on lapsena, siis joskus kymmenvuotiaana ollut permanentti? Kyllä! Silloin ysärillä, kun ne olivat (ainakin meillä päin) muotia. Hrrr…

Permanentit taitavat tulla taas takaisin, viime kesänä niitä jo näkyikin, mutta en taida vielä kyetä palaamaan tähän trendiin. Sitä paitsi kuusivuotias katsoi kuvaa ja tuumasi, ”Näyttää vähän pelottavalta!”

kiharat 2018

Niin ja mun tuurilla lopputulos olisi kuitenkin jotakuinkin tätä luokkaa, haha!

hiustyylit 2018

Kun yläasteen jälkeen olin kasvattanut sen permanentin pois, päätin eräänä päivänä kävellä kampaajalle antaen vapaat kädet, ja sain silloin supermuodikkaan revityn tukan. Se oli mun mielestä niin hirveä, että itkin kotimatkalla. Joo, aika kamalalta se kyllä näyttäisi edelleen…

hiusmallit

Ruskea tukka punaisilla raidoilla ja toispuoleisella kampauksella olisi ainakin erilainen, mutta ei kyllä yhtään mun tyylinen.

kampaukset 2018

”Oi ihana, näyttää ihan Annalle! Voisitko sä äiti mennä kampaajalle ja laittaa tollasen?”

lettikampaukset

Hmmm, en tiedä oliko näistä nyt apua mun pähkäilyyn, ehkä päädyn vain tällaiseen mummonutturaan, hih!

kampaukset 2018

Jos muuten haluatte testailla kampauksia ja värejä omiin kasvoihinne, niin L’Orealilta löytyy siihen hauska sovellus, Style my hair (App store, Google Play) . Siihen vaan jää vähän koukkuun, hih!

Mitäs sanotte, long bob otsatukalla, vai jotain ihan muuta?