SÄILYTYSVINKKI LASTENHUONEESEEN

ellos lastenhuone

Yhteistyössä Ellos

Meille on ollut kätevintä säilyttää lastenhuoneessa lelut kaapeissa, laatikoissa ja erilaisissa säilytyspussukoissa. Toki tasoiltakin löytyy leluja, mutta ainakin meillä käy usein niin, että ne jatkuvasti esillä olevat lelut eivät oikein kiinnostakaan, vaan eniten tulee leikittyä sellaisilla leluilla, jotka ovat jossain kaapissa tai pussissa piilossa, joista niitä voi sitten aina uudelleen ja uudelleen ”löytää”.

Ollaan yritetty keksiä kaikille leluille oma paikka, helpottaa nimittäin aivan superpaljon siivoamista, kun jokaisen tavaran kohdalla ei tarvitse miettiä, että mihin se laitettaisiin, vaan lelut voi noukkia nopskaa omille paikoilleen.

Löysin Ellokselta aivan ihanat (ja edulliset!) mustavalkoiset säilytyspussit* kolmevuotiaan tulevaan huoneeseen. Lapsi on toivonut huoneeseensa vain mustaa, joten nämä sopivat huoneeseen aivan täydellisesti! Testailtiin näitä jo vähän tuolla eskarilaisen huoneessa ja soviteltiin samalla pikkuveljen huoneeseen tilattuja superhienoja Salama-lakanoita*, hih.

Meillä on ollut kolmevuotiaan Duplot sellaisessa tosi isossa säilytyslaatikossa, ja ajattelin, että laitetaan osa niistä Duploista toiseen uusista säilytyspusseista, mutta pussi nielaisikin sisuksiinsa koko laatikollisen Legoja! Melkoinen tilaihme siis, joten näihin mahtuu kyllä paljon säilytettävää.

Nämä pussit löytyi Elloksen lastenhuone -osiosta, mutta mun mielestä nämä sopisivat kyllä aivan mihin huoneeseen vain. Näitä löytyi myös muissa kuoseissa, ja kaikkiin löytyi myös mätsäävät koristetyynyt ja viirinauhat (koko valikoima löytyy täältä).

Elloksella on muuten viimeisiä päiviä alet käynnissä ja tällä hetkellä kaikista aletuotteista saa vielä -40% lisäalen, joten kannattaa käydä vielä kurkkaamassa alejututkin läpi!

ellos lastenhuone

ellos lastenhuone

ellos lastenhuone

Mukavaa päivää!

Ps. Kurkkasitko jo edellisen postauksen loistavan alevinkin?

*Merkityt tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä