MITEN SELVIYTYÄ ÄÄRIOLOSUHTEISSA?

perheblogi

Aurinkoisista talvipäivistä hullaantuneina ollaan innoissamme raahattu varastosta esiin kaikenlaiset talvipuuhajutut, potkukelkkailtu korttelia ympäri, käyty pulkkamäessä, retkeilty luistelukentälle, hiihdelty (tai siis lapset ovat hiihtäneet noin 10 minuuttia, ja mä olen seisonut vieressä) ja lapioitu reittiä autokatoksesta ulko-ovelle lumipyryn jälkeen.

Tuommoisessa viidentoista asteen pakkasessa lapset pysyvät helposti lämpöisinä merinovilla-asuihin ja toppahaalareihin puettuna, varsinkin kun liikkuvat koko ajan ja välillä pysähtyvät posket punaisina hörppimään evääksi termariin otettua höyryävän kuumaa kaakaota. Mutta miten ihmeessä itse selviää moisissa ääriolosuhteissa?

No ainakin…

…Hinaamalla pulkkaa uudelleen ja uudelleen laskettelukeskuksen pulkkamäen huipulle. Parhaiten pysyy lämpöisenä, kun antaa 15 kg painoisen lötkön tyypin raahautua pulkan perässä.

…Pukemalla fleeceleggarit, normileggarit ja villapolvisukat päällekäin. Koska toppahousujen omistaminen olisi tietenkin aivan liian helppoa.

…Hörppimällä itsekin sitä eväskaakaota (ja haaveilemalla toisesta termarista, jossa olisi kahvia).

…Lohduttelemalla pettymyksestä itkevää kolmevuotiasta. Niin, luistelu kun ei ollutkaan ensikertalaisesta niin helppoa, miltä se telkkarista nähdyssä Pipsa Possu jaksossa näytti. Eikä tietenkään saa auttaa!

…Palkitsemalla itsensä ulkoilun jälkeen suklaakakulla. Tai siis sittenkin laskiaispullilla, koska se suklaakakku todellakin epäonnistui ja maistui kamalalta. Mun laskiaispullabravuuri ei onneksi voi mennä pieleen, sillä niiden leipomiseen tarvitsee vain nakata kaupan pakastealtaasta valmiit pullat uuniin ja vatkata kerma vaahdoksi, hah!

perheblogi

lifestyleblogi

lifestyleblogi

lifestyleblogi

lifestyleblogi

Kivaa uutta viikkoa!