LEGO-NÄYTTELY JA DUUDSONIT ACTIVITY PARK

duudsonit puisto

Tiesittekö, että Espoon Isossa Omenassa on startannut Suomen suurin Lego-kiertue? Meidät kutsuttiin tutustumaan tuohon Lego-näyttelyyn ja samalla viettämään hauskaa päivää lasten kanssa Duudsonit Activity Parkiin, joten hurautettiin lauantaiaamuna poikien kanssa iloisina Espooseen.

Ostoskeskuksen ensimmäisen kerroksen käytäville oli sijoitettu toinen toistaan upeampia Lego-hahmoja, joita käytiin lasten kanssa ihastelemassa, ja ihmettelemässä miten kova työ niiden rakentamisessa on täytynyt olla, ja miten taidokkaasti ne on tehty! Tapahtuma-alueella lapset rakentelivat Legoista kaikenlaista ja samalla kuunneltiin, kun Dirk Denoyelle, yksi Legon sertifioimasta 3D-mallien rakentajista, kertoi vaativien Lego-taideteosten rakentamisesta.

Legopuuhien jälkeen käytiin syömässä mahat täyteen, ja suunnattiin Duudsonit Activity Parkiin, jossa me ei oltukaan koskaan ennen käyty!

duudson puisto

duudsonit activity park

Vaikka olen aivan hulluna teemapuistoihin, ja tykkään monista lapsille tarkoitetuista kohteista, niin mikään sisäleikkipuistojen suurin ystävä en ole. Toki me niissäkin käydään, koska lapsien mielestä sisäleikkipuistoissa on tietty superhauskaa, mutta mun mielestä niissä on vähän tylsää. Duudsonit puisto oli kuitenkin aivan erilainen, kuin ne tutut kiipeilytelineistä ja liukumäistä koostuvat puistot!

Isoin ero oli varmastikin se, että puiston ympärillä oli teema, Duudsonit, mikä jo itsessään teki leikkipaikasta paljon hauskemman. Sen sijaan, että tyhjällä seinällä olisi koripallokori, tai tavallisessa huoneessa voisi pelata lätkää, pääsi puistossa heittämään koripalloa keittiöön ja pelaamaan lätkää olohuoneeseen.

Niitä kiipeilytelineitäkin toki löytyi, mutta myös paljon muuta hauskaa. Pikkutaaperoille löytyi oma rauhallinen leikkialue, ja isommille kaikenlaista puuhaa aina hauskasta suojuoksusta hurjaan ninjaseikkailuun. Oli käpysotaa, seinäkiipeilyä ja kolmevuotiasta kovin naurattavaa kakkapeliä.

Mutta mitäs mieltä Lego-näyttelystä ja Duudsonit Activity Parkista oli lapset? Mikä siellä oli kaikkein kivointa?

Kuusivuotias: Ninjago!! Ja Duudsonit puistossa kivointa oli kakkapeli ja se kun sai pelata lätkää. 

Kolmevuotias: Mennä käpyleikissä. Ja se iso liukumäki! Mua pelotti siinä, mutta se oli kivointa. 

Tänne täytyy kyllä tulla uudelleenkin, tai ehkäpä jollain mummilareissulla kipaistaan Seinäjoen Duudsonit puistoon!

duudsonit activity park

duudsonit park

duudsonit iso omena

duudsonit espoo

duudsonit puisto

Onkos teillä suunnitelmissa käydä katsomassa Lego-näyttelyä? Tai onko Duudsonit Activity Park tuttu juttu?