KEVÄINEN SISUSTUSKUUME (SIS. -30% ALEVINKIN)

ellos alekoodi

Muhun iskee joka kevät sama kuume. Tosin tällä kertaa tuo kuume on vaivannut läpi talven, ja muutoksia on tapahtunut useassa huoneessa viime kuukausien aikana, mutta keväisin tiedän sisustuskuumeen olevan takuuvarma tulokas. Ja se on oikeastaan aika kiva kuume se!

Syksyn ja talven aikana meidän harmaa-valkoista olohuonetta ilmeistyi piristämään suloisen vaaleanpunainen sohvapöytä ja samaa sävyä ihana samettinen nojatuoli. Nyt olen haaveillut pikkuripauksesta samaa väriä myös työhuoneeseeni, ja kävinkin kurkkimassa vähän Elloksen sisustuspuolta. Ja joo, jotain i-h-a-n-a-a sieltä löytyikin, mutta ennen kuin pääsen tuota löytöäni esittelemään, täytyy vinkata yhdestä kivasta jutusta!

Ilokseni nimittäin huomasin, että Elloksella on tällä hetkellä paljon huonekaluja -30% alennuksella! Eikä tosiaankaan mitään poistoja, vaan ajankohtaisia suosikkituotteita ja joukossa oli myös monta mun lempparia, joita meidän kotoa löytyykin.

Meidän olohuoneesta löytyy näistä kampanjatuotteista tuo aivan ihana pikkuinen marmoripöytä, johon en kyllästy varmaan koskaan! Se on ollut meillä alusta asti samassa kohtaa sohvan vieressä, mutta tuo pöytä sopisi ihanasti myös vaikka yöpöydäksikin. Myös meidän olohuoneesta löytyvä pyöreä sohvapöytä kuuluu näihin -30% kamppistuotteisiin, samoin kuin superkätevä pyörällinen Morris-hylly, joka on meillä ollut niin lastenhuoneessa, kuin olkkarissakin. Noita Morris-hyllyjä muuten löytyy useassa värissä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa nekin!

Mutta käykää ihmeessä kurkkaamassa tuo kamppisosasto, tuo -30% ale on voimassa 12.2. asti ja kaikki aletuotteet löydät täältä.

Ai niin, tuolla Elloksen sivuilla on myös toinenkin kiva kamppis, sillä etusivulta löytyy tarjous, jossa kalleimmasta tuotteesta saa -25% alen ja tuo koskee myös merkkituotteita.

ellos sisustus

ellos sisustus

ellos alennus

ellos huonekalut

ellos alekoodi

ellos koti

ellos home ale

Löytyikö aletuotteista teidän lemppareita?

-30% kampanjatuotteet löydät täältä, -25% alen voit aktivoida täältä.

Sisältää mainoslinkkejä