IHANIN TAKKI KEVÄÄSEEN!

makia house of brandon

Meidän piti miehen kanssa käydä ystävänpäivänä kahdestaan lounaalla lasten ollessa hoidossa, mutta tuolloin tulikin muutama muuttuja matkaan ja senkin jälkeen on pitänyt vähän kiirettä. Tänään kuitenkin ehdittiin vihdoin tuonne ystävänpäivälounaalle ja kiskaisin samalla päälleni mun uuden kevättakin, johon olen aivan rakastunut!

Olen tätä Makian Fishtail parkaa* ihastellut aikaisemminkin, ja nyt näitä oli taas tullut House of Brandonille useammassakin värissä. Mulla on ollut hakusessa se täydellinen musta kevättakki, joten tilasin tämän mustana, ja apua miten ihana tämä on! Tykkään ihan superpaljon takin rennosta tyylistä, ja vaikka itse tämän hommasinkin ”kaupunkikäyttöön”, niin tämä menee kyllä monipuolisesta vapaa-ajantakista, jos sellaista monikäyttöistä takkia etsii.

Nämä Fishtail parkat on myyty yleensä salamana loppuun, ja taas näistä on koot huvennut jo muutamassa päivässä. Joitain kokoja tästä vielä nopeimmille löytyy, joten jos se täydellinen kevättakki vielä puuttuu, niin kannattaa käydä klikkaamassa tämä ostoskoriin! Tämän mustan lisäksi takkia löytyy myös navysinisenä. Koot näissä on aika reiluja, ja itselläni on tästä koko XS ja normaalisti käytän XS ja S kokoja.

makia fishtail

house of brandon makia

makia fishtail parka

Takissa on tosi kiva malli, ja vyötärön kiristysnauhalla saa vaihdeltua takin ilmettä. Itse tykkään vähän kiristää vyötäröä esiin, mutta takki on hauska aivan suoranakin.

Plussaa myös isoista taskuista, mulla ainakin usein löytyy taskusta kaikki tarpeellinen aina avaimista kännykkään, joten taskut on tosi tarpeelliset.

House of Brandonilla on muuten ystävämyynnit tämän viikon ajan, joten kannattaa kurkata myös tuonne alepuolelle, josta löytyykin tosi paljon tuotteita isoilla aleprosenteilla. Ja jos kiinnostuit takista, niin se löytyy täältä.

tyyliblogi

Mitäs tykkäsitte takista?

*Takki saatu House of Brandonilta
Postauksessa mainoslinkkejä