PETROOLIA JA VALAITA, ELI VIIKON SÖPÖIN MINIASU

blaa sovituskuvat

Uusimmasta Blaan mallistosta löytyi tälläkin kertaa tosi ihania juttuja meidän pojille. Mustekalat, haikarat ja valaat oli mun mielestä tosi hauskoja, ja näistä päätyikin lasten vaatekaappeihin pitkähihaisia, leggareita heti käyttöön, ja teepaitoja kesää odottamaan.

Yksi mun lemppariasuista on nämä ihanat valasleggarit yhdistettynä tuohon petroolin väriseen Nantes-huppariin ja valkoisiin tennareihin. En kestä miten söpöä!

Kokohommista teinkin aikaisemmin ihan oman postauksen, jossa kurkattattiin tarkemmin Blaan lastenvaatteiden mitoitukseen. Tuon postauksen voi kurkata täältä, mutta lyhyesti kerron, että mitoitus on aika reilua ja koot vastaavat tuplakoon isompaa kokoa. Vaatteissa on muuten tosi kivat säätömahdollisuudet, vyötäröiltä löytyy säädettävät kuminauhat ja hihojen ja lahkeiden resorit ovat käännettäviä. Mukavaa, että loistavien säätöominaisuuksien ansiosta lemppareivaatteilla on pitkä käyttöikä!

blaa ss18

blaa lastenvaatteet

lastenvaateblogi

Blaan uutuudet löytyy Tuutilullasta ja vielä viikonlopun ajan koko verkkokaupan valikoimasta* saa 10% alennuksen koodilla KARKKIPURKKI10 (voimassa 18.3. asti)

*Koskee normaalihintaisia tuotteita, ei bObles.

Mitä mieltä muuten olette, minkä ikäiseksi pojilla voi käyttää leggareita housuina? Olen tykännyt pukea kuopuksen vauvasta saakka leggareihin, enkä vielä osaisi kuvitella lasta muunlaisiin pöksyihin. Välillä olen vain pohtinut, että onko joku tietty ikä, jolloin leggareista tulee poikien päällä kalsarifiilis, vai onko se enemmän kiinni siitä, millaisten vaatteiden kanssa leggingsit on puettu? En osaa yhtään kuvitella meidän miniä collegehousuihin, joten ainakin toistaiseksi jatketaan vielä leggarilinjalla, hih.

blaa lastenvaatteet

blaa valaat

Mukavaa viikonloppua!