IHANIN PITKÄ HUPPARI!

blaa cali huppari

Muutama teistä siellä ruudun toisella puolellakin taitaa olla hulluna näihin Blaan pitkiin huppareihin, ja ajattelinkin nyt vielä vinkata, että nyt näitä taas saa! Tälle keväälle tätä superpehmoista ja ihanaa Cali-hupparia tuli vaaleanpunaisena ja harmaana, ja kivana uutuutena hupparissa on taskut. Jatkoin muuten aikaisemmin jakamaani alekoodin voimassaoloaikaa, joten vielä tämän viikon loppuun asti saatte -10% alen koko Tuutilullan valikoimasta koodilla KARKKIPURKKI10 (voimassa norm. hintaisiin tuotteisiin, ei bobles)

Multa löytyy vaaleanpunainen Cali-huppari vuoden takaisesta mallistosta, ja vaikka se onkin vähän eri sävyä, kuin tämän keväinen, päädyin tällä kertaa tähän harmaaseen. Viime vuotinen vaaleanpunainen huppari on muuten edelleen mulla kovassa käytössä, ja vaikka sitä on tässä vuoden aikana pidetty ja pesty ties miten monta kertaa, on se edelleen aivan kuin uusi! Kuka muu on sitä mieltä, että on aivan huippua, että myös näin laadukkaita vaatteita löytyy, jotka todellakin kestävät käyttöä!

blaa naistenvaatteet

blaa alekoodi

Alaosana tällä kertaa samasta uudesta mallistosta nämä Spring Flowers leggarit, jotka oli aivan pakko saada! Mulla on aika paljon harmaata, valkoista, mustaa ja tummansinistä, eli niitä tuttuja ja turvallisia neutraaleita sävyjä vaatekaapissa, joten oli ihanaa saada kevääksi ja kesäksi myös jotain näin hauskaa ja sopivasti värikästä.

Myös näissä aikuisten leggareissa on vyötäröllä kuminauhakiristys, mikä on kiva juttu esim. isommille tytöille, joille ei enää lastenmallistoista löydy kokoja, mutta aikuisten leggingsit pyörivät vyötäröllä.

Niin että taas tämmöinen supermukava ja rento asu, kuinkas muutenkaan, hih! Ihanaa!

Muistakaapas hyödyntää tuota alekoodia vaikka tähän asuun, tai muihin kivoihin juttuihin, eli koodilla KARKKIPURKKI10 saa 10% alea Tuutilullasta tämän viikon ajan.

Aikaisemmin vinkkaamani ihana kukkamekko on muuten myyty jo loppuun, eli kantsii olla nopea, jos huppari tai leggarit voisivat olla omaan vaatekaappiisi kiva juttu kevääksi!

tyyliblogi

muotiblogi 30+

Mitäs tykkäsitte asusta?