TYÖHUONEEN UUDET TYYNYNPÄÄLLISET

sisustusblogi

Meillä ei varmastikaan moneen vuoteen ollut yhden yhtä viherkasvia, mutta nyt niitä on pikkuhiljaa saapunut meidänkin kotiin. Niin, ja melkein samaa tahtia lähtenyt toisesta päästä ulos…

Justiin kannoin ihanan Peikonlehden roskakoriin, kun se epäonnistuneista yrityksistäni huolimatta ei oikein pysynyt hengissä. Onneksi on myös sellaisia viherkasveja, jotka pysyvät elossa myös onnettomalla hoidolla, eivätkä kupsahda millään. Meillä on ollut pari Palmuvehkaa ihmeen kauan, siis varmasti yli vuoden tai ehkä pitempäänkin, ja vaikka unohdan niiden kastelun välillä tosi pitkäksi aikaa, ei niille onneksi ole käynyt kuinkaan. Niinpä taidan pysytellä nyt vain niissä parissa Palmuvehkassa ja leikkokukissa, joilla saakin kivasti piristettyä kotia vaikka viikottain, ja vähän kyllä haaveilen myös sellaisesta ruukussa kasvavasta Eukalyptuksesta.

Kaarna Livingiltä löytyy aivan ihania hollantilaisen Anne Weelinkin suunnittelemia tuotteita, ja hauskat kasviaiheiset tyynyliinat ovatkin aivan täydellisiä tällaisen kasvitumpelon sisustukseen!

Omaan työhuoneeseeni valitsin hauskan Tropic-tyynynpäällisen*, josta löytyy niitä peikonlehtiäkin, ja vaikka Flamingokin olisi ollut aivan superihana, päädyin hillitymmän väriseen mustavalkoiseen suloiseen Jungle-tyynynpäälliseen*.

Merkiltä löytyy myös kauniita julisteita ja postikortteja, ja kiinnitinkin pari ihanaa korttia tuohon pupuseinäristikkoon. Olettekos muuten jo huomanneet, että tuota Laa Laa Livingin suosittua pupua saa nyt mustan ja valkoisen lisäksi myös tosi suloisena minttuna ja vaaleanpunaisena? Aivan ihania lastenhuoneeseen, vaikka toisaalta sellainen vaaleanpunainen sopisi kyllä hyvin myös tähän mun työhuoneeseen, josta löytyy tällä hetkellä ihania karkkivärejä!

blogi sisustus

työhuone sisustus

sisustusblogi

blogi sisustus

Tykkäättekö te sisustaa kasveilla, elävillä tai printeillä?

*Anne Weelinkin tyynynpäälliset ja kortit saatu