IHANA VAPAA-AJAN TAKKI JA MID SEASON SALE VINKKI!

ellos takki

Yhteistyössä Ellos

Vaikka tykkäänkin talvesta ja mun mielestä on ihanaa, kun on lunta, niin kamalan kylmässä en silti viihdy. Niin ja saisihan tämä talvi jo tältä erää riittääkin, ainakin mun kalenterissa lukee jo kevät! Odotan kyllä jo kovasti niitä vähän lämpöisempiä päiviä ja sitä, että päästäisiin taas kunnolla koko perhe yhdessä ulkoilemaan. Me tykätään pyöräillä, käydä vaihtelun vuoksi vähän vieraammissa leikkipuistoissa ja ihan lempparina retkeillä metsässä. Ja ulkoilu on tietenkin kivointa silloin, kun on justiin siihen puuhaan sopivat vaatteet päällä.

Tilasin ulkoilupuuhiin tämän Áhkkàn tummansinisen parkatakin*, ja ajattelin tulla heti tästä vinkkaamaan teillekin, kun huomasin, että nämä ovat justiin tällä hetkellä Elloksella -25% alessa!

Omalta ulkoilutakiltani toivoin mukavan ulkonäön lisäksi tietenkin hyviä ominaisuuksia, eli takin tulisi pitää tuulta, hylkiä kosteutta ja sen täytyisi myös olla hengittävä. Koska viihdyn paljon leggareissa, tykkään, että takilla olisi sen verran pituutta, että sitä olisi kiva pitää myös vaikka leggareiden ja pitkän hupparin kanssa. Huppu täytyy tietenkin olla jos sateen- tai tuulenpuuska yllättää ja mielellään myös isot taskut, joihin voi jemmata nenäliinat, kännykän, avaimet, huulirasvan ja kaikenlaista muuta tarpeellista.

Ja tiedättekö, tämä takki täyttää juuri nämä kaikki toiveet! Takin vesipilariarvo on 2000mm (käsitelty ympäristöystävällisesti) ja siinä on myös teipatut saumat. Taskut ovat aivan superisot (nämä varmasti imaisisivat sisäänsä vaikka käsilaukullisen tavaraa, heh) ja takista löytyy paljon hyödyllisiä yksityiskohtia, joita en ollut edes ajatellut, kuten nyt vaikka johdonpidike pääntiessä. Vyötäröä voi muuten kiristää halutessaan, itse jätin sen nyt ainakin aluksi aivan suoraksi.

Takkeja löytyy tämän sinisen lisäksi aivan superherkullinen vadelmanpunainen ja ihanan raikas valkoinen.

Mitoitus on mielestäni aika reilu, käytän yleensä XS ja S kokoja ja tämä takki on koossa 34 sopiva, mutta kuitenkin sen verran väljä, että sinne voi tarvittaessa pukea kerroksia alle.

ellos mid season sale

ellos takki

ellos naistenvaatteet

Elloksella starttasi justiin Mid Season Sale, ja löytöjä on luvassa jopa 70% alella!

En vielä ehtinyt tarkemmin kahlailla alevalikoimaa läpi, mutta kurkkasin nopskaa sisustuspuolelle, ja sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa suurilla aleprossilla. Katsotaan, jos vaikka ehtisin joku päivä kasaamaan omat aletärppini tuolta, mutta käykäähän nyt heti kurkkaamassa, kun valikoima on parhaimmillaan!

Koko Elloksen Mid Season Sale löytyy täältä.

muotiblogi 30+

Teittekö löytöjä Mid Season Salesta?

*Takki saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkkejä