BLAAN UUTUUDET SOVITUSKUVISSA JA LIPPUARVONTA LAPSIMESSUILLE!

blaa tattoos

Blaan loput kevätuutuudet julkaistaan tänään klo 9.00 ja me napattiin poikien kanssa eilen nopskaa muutamat sovituskuvat meidän lemppareista.

Koko mallisto löytyy Tuutilullasta, ja ostoksia voi tehdä koko viikon ajan ilmaisella toimituksella! Lisäksi yli 100 eurolla tilanneille sujautetaan lähetyksen mukaan pikkuinen ylläri (ihana omppu- tai keksi-yövalo! Rajoitettu erä), joten kannattaa hyödyntää näitä etuja!

Lasten aivan uusi housumalli, Vancouver, näytti kuvissa kiinnostavalle kapean mallinsa vuoksi, ja näiden näkemistä odotin kovasti. Ja voihan kääk, miten täydellinen housumalli tämä on! Olen tosiaan etsiskellyt uutta kivaa kapeaa housumalllia meidän eskarilaiselle, ja nämä on kyllä justiin sellaiset, kuin toivoinkin. Housuissa on taskut takana ja edessä (etutaskuissa on vetoketjut, jotka eivät tuon paidan helman alta nyt oikein näy) ja lahkeissa koristesaumat. Näissäkin saa kiristettyä vyötäröä sopivaksi, mikä on tosi kiva juttu.

Puettiin nyt housut tuon kivan ruutupaidan kanssa, mutta tästä mallistosta löytyy tosi monta muutakin kivaa t-paitaa!

lastenvaateblogi

lastenvaateblogi

blaa lastenvaatteet alekoodi

Pikkuveljelle halusin nuo hauskat ruutuleggarit ja tuo Heart Tattoos -kuosi oli yksi mun lemppareista. Samasta kuosista tuli myös leggarit, mekko ja tytöille frillahihainen t-paita.

Meillä kuusivuotias on käyttänyt jo tosi pitkään (siis varmaan kaksi vuotta!) Blaan vaatteista kokoa 110/116 ja tuo koko on edelleen paras lapselle, jonka pituus on tällä hetkellä varmaankin pikkuisen alle 120cm. Kokojen välillä on kuitenkin aika iso ero, joten se seuraava koko on vielä aivan liian suuri.

Pikkuveli on käyttänyt jo jonkin aikaa kokoa 98/104, mutta tästä koosta tuo Madrid-paita kyllä oli nyt vähän liian iso, tai sitten paidan hieman pidempi malli saa vaatteen näyttämään isolta. Ehkäpä vielä pikkuisen odotellaan, että lapsi kasvaa vähän, niin paita on varmasti sitten paremman kokoinen.

Blaan lastenvaatteista kannattaa siis valita se koko, joka on lähinnä lapsen todellista pituutta, eikä kannata miettiä mitä kokoja muilta merkeiltä on käytössä. Vaatteiden mitoitus on aika reilua, joten jos pohdiskelet kahden koon välillä, niin suosittelen päätymään siihen pienempään.

blaa lastenvaatteet

blaa uutta

lastenvaatteet blogi
Lippuarvonta!

Blaan vaatteita pääsee hypistelemään livenä huhtikuussa Lapsimessuille, ja sainkin Blaalta muutaman pääsylipun arvottavaksi. Kommentoi tähän postaukseen, niin olet mukana lippuarvonnassa! Arvon täällä blogissa kaksi kahden lipun settiä ja lisää lippuja tulee pian arvottavaksi myös Karkkipurkin Instagramiin!

Arvonta päättyy 4.4.2018.

Mitäs tykkäsitte asuista?

Kurkkaa kaikki uutuudet Tuutilullasta, ja hyödynnä ilmainen toimitus!