MODERNI JA TYYLIKÄS PALLOMERI LASTENHUONEESEEN!

tyylikäs pallomeri

Mun mielestä lastenhuoneiden sisustaminen on aivan kaikkein kivointa puuhaa. Sen takia meillä onkin varmaan tässä reilun kuuden vuoden aikana venkslattu lastenhuoneita moneen eri tyyliin, ja tälläkin hetkellä meillä olisi kuopuksen huone työn alla, kun vain löytyisi jostain muutama päivä ylimääräistä aikaa (ja pieni remontti-inspis repiä tapetit ja tarttua maalisutiin)!

Tykkään kaikista hauskoista ja käytännöllisistä yksityiskohdista, siis sellaisista, jotka sopivat täydellisesti sisustukseen, mutta jotka ennen kaikkea ilahduttavat niitä lastenhuoneiden pikkuisia asukkaita. Ja tiedättekös, meillä tuli Tuutilullan valikoimaan justiin jotain aivan täydellistä, nimittäin moderneja ja tyylikkäitä pallomeriä. Oi, kyllä!

Pallomeriä löytyy vaalean- ja tummanharmaana ja mustana, ja näihin on sitten eri värisiä palloyhdistemiä vaikka kuinka. Pallomeren saa siis vaikka aivan mustavalkoisena, mutta myös vaikka niin, että seassa on pirteän pinkkejä tai keltaisia palloja. Luulenpa, että jokaiseen lastenhuoneeseen löytyy näistä sopiva!

Pallomeri on halkaisijaltaan 90 cm ja sitä löytyy kahta eri korkeutta. Palloja tulee pakkauksen mukana 200, ja ne on tehty myrkyttömästä (BPA-vapaa) CE-merkitystä muovista. Pallomeren pohja ja reunat on pehmustettu, joten pallomeressä on varmasti pikkuisten mukava köllötellä. Toimitusaika pallomerillä on noin kaksi viikkoa, ja tämän viikon ajan Tuutilullassa on ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin! Kaikki värivaihtoehdot voit kurkata täältä.

Mun mielestä tällainen pallomeri olisi kiva lahjaidea vaikka 1-v synttärisankarille!

pallomeri

moderni pallomeri

pallomeri blogi

Mitäs tykkäsitte pallomeristä?