MINEILLE MAKIAA (SIS. -20% ALEVINKIN!)

makia lastenvaatteet

Mulla ja miehellä on harvoja samoja vaatemerkkilemppareita (johtuen varmaan siitäkin, että monella merkillä joita käytän, ei ole vaatteita miehille), mutta yksi yhteinen lempparimerkki meillä kuitenkin on, jota molempien vaatekaapeista löytyy. Kotimainen Makia on merkki, josta me molemmat tykätään, ja ilahduinkin kovasti kun Makia alkoi jälleen valmistaa vaatteita myös lapsille!

Makialla tosiaan oli lastenvaatteita valikoimassaan muutama vuosi sitten, mutta jostain syystä ne sitten jäivät pois ja onneksi niitä nyt taas saa!

Makian lastenvaatteita (ja aikuisten vaatteita myös) myy House of Brandon, jossa nyt pääsiäisen ajan onkin aivan kaikki tuotteet -20% alessa! Niin, House of Brandonille on tosiaan tullut valikoimaan myös lastenvaatteet, eikä Makia suinkaan ole ainut merkki, mikä brändilistalta löytyy. Mukana on monia tuttuja (ja myös mun lemppareita!) merkkejä, kuten Molo, Vimma ja Levis (ja nämäkin siis kaikki nyt -20%!).

makia house of brandonmakia lapsille ale

Tilasin pojille Makian samistelupaidat*, pienemmälle hänen lempivärissään mustana ja isommalle raikkaan valkoisena. Makian t-paidat on lapsilla kokoa 98/104 ja 122/128 ja nämä vastaavat mun mielestä aika hyvin kokoaan, tai ehkä ovat lähempänä tuota tuplakoon pienempää kokoa.

Leviksen pikkuiset farkut* on mun mielestä aivan supersöpöjä, ja vaikka pienin koko olikin harmittavasti 128 (kuusivuotias on siirtynyt vasta kokoon 122), tilasin farkut siinä toiveessa, että koko olisi naftia. No, mitään pikkuista mitoitusta housut eivät ole vaan vastaavat varmasti kokoaan, mutta hyvien säätömahdollisuuksien vuoksi farkut voisi kyllä ottaa jo käyttöön, ja menevätpä tietty sitten pitkään. Vyötäröllä on kuminauhakiristys, josta vyötärön saa säädettyä sopivaksi, ja lahkeita käännettiin tarvittavan verran. Mallihan farkuissa olisi oikeassa koossa melko slimmi, mutta näin vähän vielä isossa koossa malli jää väljäksi. Matsku muuten näissä Leviksen lasten farkuissa on ihanan pehmoinen ja joustava, aivan kuin collegehousuissa!

makia lastenvaatteet alekoodi

Ja koska samistelu on vaan ihan parasta, saa Makian vaatteista ihanat samisteluasut vaikka isän ja poikien kanssa! (Miehen paita tämä*)

Ja hei! House of Brandonilla on tosiaan koko pääsiäisen ajan kaikki tuotteet -20% alessa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa ja klikkailemassa kevätsuosikit omaan vaatekaappiin!  Meillä muuten kolmevuotias käyttää housuina melkeinpä ainoastaan leggareita, ja huomasin, että leggingsejäkin House of Brandonilta löytyy, mutta ne oli tyttöjen puolella, joten kannattaa kurkkia molemmat osastot läpi. Ainakin ihanan väristä Vimman lettileggaria oli valikoimassa!

makia lastenvaattee ale

Joko olette tutustuneet Makian lastenvaatteisiin?

*Saatu House of Brandonilta
Postauksessa mainoslinkkejä