LOISTAVA PÄÄSIÄISALE!

lastenvaateblogi ellos alekoodi

Tennarihamsterina ajattelin kiiruhtaa jakamaan teillekin loistavan -25% alevinkin Ellokselle lasten kenkiin (ja vaatteisiin), mutta huomasin, että tällä hetkellä tuo -25% koskeekin koko Elloksen valikoimaa ja myös merkkituotteita! Loistava tilaisuus siis klikkailla nyt pääsiäisen aikana omat suosikit Ellokselta kotiin, jos vaikka näin keväällä tekee mieli uudistaa vaatekaapin sisältöä tai vaikka vaihtaa matot kesäisempiin.

Lapsille usein täytyy uusia kaikki kamppeet kauden vaihtuessa, kun ne vanhat ovat jääneet pieniksi, ja Ellokselta löytyykin tosi hyvin kaikkea tulevaan kauteen! Tennareista on aivan loistava valikoima (löytyy Conversea, Adidasta, Vansia jne) ja niistä tosiaan saa nyt tuon -25% alen, mutta kaikenlaista muutakin tärkeää välikauteen löytyy. Meidän aivan lempparijuttu, josta olen varmasti moneen kertaan täällä maininnutkin, on Elloksen vuorellinen kurahaalari! Aivan nerokas keksintö, sillä fleecevuorellinen kurahaalari menee ainoana ulkovaatteena heti nollakeleiltä muutamiin plussa-asteisiin (eli niillä rapaisilla keleillä, joita nyt on tiedossa piiiitkäään), ilman, että tarvitsee pukea erikseen kurakamppeita ulkovaatteiden päälle. Me ollaan tosiaan tykätty näistä hirmuisesti ja suosittelen kyllä! Kannattaa kurkata valikoima, ja esim. Reimaltakin on tullut kevään uutuuksia valikoimaan, joista myös saa tuon alen!

Ai niin, mä tilasin tuolla alella nyt kahdet pikkuiset Adidaksen tennarit ja toivottavasti nyt kevään tennarivalikoima on valmis, heh! Nyt jatketaan taas pääsiäisen viettoa!

ellos sadehaalari

Ellos alekoodi

Mukavaa pääsiäistä!

Kurkkaa koko Elloksen valikoima täältä ja hyödynnä -25% pääsiäisale!

Postauksessa mainoslinkkejä
Postauksen tuotteet saatu aikaisemmin Ellokselta