IHANAT KARKKIKENGÄT (SIS. ALEVINKKI TENNAREIHIN!)

tennarit ale

Yhteistyössä Ellos

Tälle viikolle on nyt niin paljon aivan loistavia alevinkkejä, että jatkan vielä tänäänkin näiden alejuttujen parissa. Nyt nimittäin saa Converseja, Adidaksia ja muita tennareita kivoilla aleprossilla ja ainakin täällä meillä päin näyttää siltä, että tennarikauden saa korkata aivan lähipäivinä!

Olen nyt kevään tullen aivan hurahtanut kaikkiin hempeisiin karkkiväreihin, ja tilasinkin Ellokselta kahdet aivan hirmuisen suloiset kengät, Björn Borgin tuollaiset hattaraisen vaaleanpunaiset kangastennarit* (jotka muuten sopii ihanasti tuon hempeän vaaleansinisen neuleen* kanssa, joka on myös nyt alessa!) ja sitten Adidaksen klassiset nahkaiset superstarit aivan ihanilla mintunvärisillä raidoilla*. En nyt edes osaa sanoa kummat näistä on lempparit, sillä tykkään molemmista tosi paljon!

Elloksella on tosiaan tällä hetkellä käynnissä kiva kamppis tennareista (tai oikeastaan ihan kaikista kengistä), ja suurin osa tennareista onkin nyt alessa ja alet on jopa -30%. Kurkkasin justiin taas tuota Elloksen tennarivalikoimaa, ja sinne oli taas tullut vaikka mitä ihania uutuuksia! Merkkejähän tuolta löytyy Conversea, Adidasta, Björn Borgia, Vansia, Sveaa jne. Ja tuo kampanja on voimassa myös lastenpuolella, joten kannattaa tsekata myös lasten tennarit!

tennarit adidas ale

ellos alekoodiTilasinkin samalla pojille vielä yhdet Adidaksen tennarit, ja nämäkin on nyt aivan superedulliset!

Isommalle tilasin salibandykengiksi nuo mustat Adidaksn tennarit* ja samat kengät valkoisena* tilasin sitten pienemmälle ”yleiskengiksi”. Molemmat tennarit maksaa nyt tuon kampiksen ajan alle 30 euroa, nuo pienemmät vain 24 euroa!

Alehinnat ovat voimassa 23.4. asti.

adidas tennarit ale

Mukavaa viikonloppua!

*Merkityt tuotteet saatu Ellokselta
Postaus sisältää mainoslinkkejä