ESKARILAISELLE REIMAA JA MAKIAA (SIS. -25% ALEKOODIN!)

reima house of brandon ale

Ihan hassua, että vielä viikko sitten joka paikka oli täynnä lunta, jäätä ja loskaa, ja vain nyt muutamaa päivää myöhemmin ollaan saatu vaihtaa kumpparit tennareihin ja ottaa kevätvaatteet käyttöön!

Eskarilaiselle löytyi uusi kevättakki House of Brandonin valikoimasta, tuollainen mukavan ohut ja notkea Reiman softshell*. House of Brandonilta tosiaan löytyy nyt myös lastenvaatteita ja vielä tänään koodilla SUPERVIIKKO saa -25% alennuksen kaikista yli 100 euron tilauksista! House of Brandonilla on myös Mid Season Sale käynnissä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa. Lapsille on valikoimassa tosi kivoja brändejä, Reiman lisäksi löytyy mm. Levis, Makia, Molo, Vimma jne.

Reiman uusi kevättakki otettiin aivan muutama päivä sitten käyttöön, ensin niin, että alla oli windfleece, mutta eilen oli jo niin lämmin, ettei alle tarvittu enää kerroksia ja ensi viikollekin on luvassa niin makoisia lämpöasteita, että pelkkä ohut takki, tennarit ja lippis riittävät varmasti ulkoiluun. Ihanaa!

reima house of brandon

lastenvaatteet blogi

lastenvaateblogi

House of Brandonilta löytyi lapselle myös Makian hauska raidallinen pitkähihainen paita*. Mun mielestä on superkivaa, kun Makialta saa pitkän tauon jälkeen taas lastenvaatteita, tällaiset simppelit vaatteet on tosi kivaa vaihtelua kaikkien värikkäisen kuosien rinnalle.

Makian vaatteet vastaavat mun mielestä tuplakoon pienempää kokoa, tämä paita on kokoa 122/128, ja vastaa tosiaan tuota 122 kokoa paremminkin.

Reiman takki on kokoa 122, ja vastaa mun mielestä hyvin kokoaan. Joskus aikaisemmin Reima oli mun mielestä tosi isoa mitoitukseltaan, mutta nykyään vastaa kyllä ihan hyvin kokoaan.

Käykäähän kurkkaamassa House of Brandonin Mid Season Sale, ja lastenvaatteet myös, ja muistakaa hyödyntää tuo -25% alekoodi SUPERVIIKKO (käy yli 100 euron tilauksiin), joka on voimassa vielä tänään sunnuntaina!

makia lapset alekoodi

reima alekoodi

lastenvaatteet house of brandon

Aurinkoista sunnuntaita!

*Saatu House of Brandonilta
Postauksessa mainoslinkkejä