RAVINTOLA PERISCOPE – ILTA KATTOJEN YLLÄ

ravintola periscope

Tampereella on nyt ihanasti säpinää, kun Ratinan ostoskeskus aukeaa tällä viikolla. Me käytiin eilen tsekkaamassa jo ennakkoon lauantaina aukeava fine dinigistä tunnetun Arto Rastaan luotsaama ravintola Periscope. Ravintola sijaitsee tuolla Ratinan ostoskeskuksessa Periskoopiksi nimetyssä kaksikerroksisessa tilassa, jossa on aivan huikeat puitteet ja ihan mielettömät näkymät Tampereen ylle.

Me oltiin eilen paikalla heti ensimmäisten kutsuvieraiden joukossa, ja ehdinkin nappailla muutamat kuvat, kunnes ravintola täyttyi iloisesta juhlaväestä. Periscopen alakerrasta löytyy ravintolan puoli, yläkerrasta puolestaan tunnelmallinen baari aivan huikealla näköalalla. Koko kokonaisuuden kruunaa kattoterassi 360-asteen näkymin, terassilta on näkymä mm. aivan suoraan Ratinan stadionille. Ja tietenkin mikä parasta, niin ruuat joita saimme maistella olivat ihania!

Bongasin ravintolasta myös muutaman syöttötuolin, mikä kielii siitä, että ravintolaan ovat myös lapsiperheet tervetulleita. Täytyykin käydä joku päivä nauttimassa tunnelmasta, ruuasta ja maisemasta myös poikien kanssa!

Meillä oli muuten pojat aivan ensimmäistä kertaa serkkunsa luona hoidossa sen aikaa, kun miehen kanssa tuolla Periscopessa piipahdettiin, joten tällä kertaa jouduimme skippaamaan jälkiruuan ja lähdettiin hakemaan lapsia hoidosta. Hyvinhän siellä oli tietenkin mennyt, eikä lapsia olisi meinannut saada edes kotiin lähtemään, haha! Tänään jatketaan vielä avajaishulinoiden merkeissä, ja käydään illalla kurkkaamassa huomenna aukeava ostoskeskuksen puoli.

ravintola periscope arto rastas

ravintola arto rastas

ravintola ratina

visit tampere

periscope terassi

periscope arto rastas

ravintola periscope visit tampere

visit tampere ratina

ratina ostoskeskus

Ravintola Periscope aukeaa lauantaina 21.4.
Perille löytää osoitteella Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Meinaatteko piipahtaa Ratinassa jo avajaisviikolla?

PS. Miten pukeutuu rennon ja mukavan vaatekaapin (eli leggareiden ja trikoomekkojen) nimeen vannova bloggaaja, kun pukukoodina on smart casual? No, vaatekaapin kätköistä onneksi löytyi jotain sinne päin sopivaa, mutta jalkoihin täytyi sujauttaa TENNARIT, koska en näköjään omista mitään muita kenkiä! Toki multa löytyy hyllyllinen korkkareita (joita olen käyttänyt viimeksi vuosia sitten), mutta ei yhtään paria esim. siistejä nahkaisia kävelykenkiä. Hmmm, taidetaan laittaa ostoslistalle, hih!