POTKULAUDOILLA KEVÄÄSEEN!

stiga potkulauta

Yhteistyössä Ellos

Nämä kuvat on napattu muutama viikko sitten, kun kevät vihdoin ja viimein saapui tänne meillekin päin. Tuolloin saatiin ottaa kevätkamppeet esiin, aurinko lämmitti jo kivasti ja lumet sulivat kohinalla. Mutta onpa tässä muutamassa viikossa kyllä kevät mennyt jo tosi paljon pidemmälle! Enää ei löydy mistään edes pikkuisia lumihippusia, ja aivan kuin maakin alkaisi jo pikkuisen vihertää.

Samaan aikaan, kun otettiin kevätvaatteet käyttöön, korkattiin myös potkulautakausi! Kuopuksella ei olekaan ollut aikaisemmin potkulautaa ollenkaan, ja tilasinkin Ellokselta tuollaisen kätevän (ja turvallisen oloisen) kolmepyöräisen Stigan potkulaudan*. Parhaiten tuollainen pienipyöräinen potkulauta kulkee puhtaalla asfaltilla, joten vielä odotellaan, että saadaan kadut aivan puhtaiksi hiekoitussorasta, niin päästään kunnolla viilettämään.

Isommalla on ollut aikaisemmin tavallinen potkulauta, mutta kun bongasin Ellokselta tuollaisen tosi hauskan Stigan potkulaudan superisoilla pyörillä*, en voinut sitä vastustaa! Tällähän pääsee myös sorateillä, joten kovasti odottelen, jos saisin lapsesta vaikka lenkkikaverin joillekin illoille. Esikoista vaan pikkuisen jäi harmittamaan, ettei hänen potkulaudassaan ole tuollaista hienoa koria (johon voi kerätä vaikka kiviä ja keppejä, ja muuta tärkeää), joten täytyy vielä kokeilla saadaanko tuohon kiinnitettyä pikkuinen polkupyörään tarkoitettu kori, hih.

potkulauta ellos

potkulauta lapselle

potkulauta

Elloksella on taas aika kivoja kamppiksia meneillään!

Vielä tänään 30.4. saa kevään uutuustennareita alehinnoin (lasten täältä, naisten täältä) ja nyt alkoi myös kiva kampanja uimavaatteisiin (lasten täältä, naisten täältä).

Sisustuspuolella on myös mukava kamppis, sillä sieltä löytyy paljon tuotteita jopa -50% hintaan, ja mäkin löysin meidän pikkuiseen makuuhuoneeseen juuri täydellisen kokoisen lipaston. Nyt vain odottelen, että se saapuu, niin pääsen järkkäilemään kaikkia pikkutavaroita paikoilleen! Sisustuskamppis on voimassa 7.5. asti, joten käykäähän kurkkaamassa ja tekemässä löytöjä alehinnoin!

potkulauta stiga

ellos lelut

Aurinkoista vappuviikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä