SOPIVASTI SATEINEN VAPPU

vappu

Meillä ei ole oikeastaan serpentiinejä ja vappupalloja lukuunottamatta mitään tiettyjä vappuperinteitä. Ollaan kyllä usein vappuna korkattu grillauskausi (jos on ollut kiva sää), syöty munkkeja ja juotu simaa, ja joka vuosi pyörähdetty myös ihmettelemässä vappuhulinoita jollain vapputorilla tai vapputapahtumassa. Lapset eivät kuitenkaan vielä osaa odottaa vapulta mitään tiettyä puuhaa, ainoastaan niitä vappupalloja, serpentiinejä ja vappuherkkuja, ja siksi olinkin vähän salaa iloinen, kun säätyypit lupailivat vappupäivälle sopivasti sadepisaroita.

Meillä on ollut niin hektiset (ja superkivat) pari viikkoa, että mulle sopi vallan mainiosti rento kotivappu sen sijaan, että hiihdeltäisiin pitkin vapputoreja ja tapahtumia koko päivän.

Juhlittiin vappua aivan ministi kotona herkutellen ja otettiin vain rennosti, ihan parasta!

Sen verran haluttiin kuitenkin jossain lähteä käymään, että selailtiin vappupäivän leffatarjontaa, ja onnistuinkin varaamaan meille liput juuri ennen kuin sali myytiin täyteen. Puntaroitiin Supermarsun ja Cocon välillä, mutta kun kuopus ei jaksanut katsoa Supermarsun traileriakaan loppuun, päädyttiin vähän epäröiden jännittävän kuuloiseen Disneyn uutuusleffaan Cocoon.

Mutta voi vitsit miten ihana leffa tuo Coco olikaan! Aivan paras lastenleffa aikoihin, eikä ollenkaan pelottava, vaikka suurimmaksi osaksi leffassa seikkaillaankin luurankoja vilisevässä kuolleiden maailmassa. Luurangot kuitenkin käyttäytyvät elokuvassa aivan kuten elävätkin ja ovat lempeitä, joten mitään surullista, pelottavaa tai liian jännittävää ei leffassa ole. Kuolleiden maailma oli elokuvassa kuvattu kauniiksi ja ihanan värikkääksi, enkä voinut olla miettimättä läpi leffan, miten hauskoja laitteita elokuvaan liittyen saisi Disney Worldiin (ellei niitä siellä jo ole), haha!

vappubrunssi

lifestyleblogi

perheblogi

Ihanaa vappupäivän iltaa!