SISUSTUSHAAVEITA

Mun tekisi mieli tehdä kaikenalaisia muutoksia meidän kodissa, kuten nyt vaikka maalata KAIKKI seinät ja muuta pientä, heh. Meillä on kuitenkin vieläkin kuopuksen huone remppaamatta, joten sitä ennen ei taideta tarttua maalisutiin muualla kodissa, vaan koitetaan piristää sisustusta muilla keinoin.

Kävin vähän kurkkimassa Elloksen valikoimaa, sillä siellä on nyt kaikki huonekalut ja matot -20% alennuksessa! Aika kiva, nuo huonekalut kun on monesti rajattu alennuksista pois. Tuossa kollaasissa ylhäällä keskellä näkyvän pikkuisen lipaston tilasinkin jo aikaisemmin ja nyt vielä odottelen, että se saapuisi perille. Lipasto oli juuri täydellisen kokoinen meidän minipikkuiseen makkariin, jonne olen kaivannut pientä lisätilaa pikkutavaroille ja on myös kiva saada sinne pieni taso kauniille esineille.

Keräilin tuohon alle muutamia kivoja juttuja, mutta käykää kurkkaamassa koko valikoima Elloksen sivuilla, kun tuo ale on vielä voimassa! Elloksella on myös kampanja, jossa sisustustuotteita löytyy jopa -50% alella, tuo kampanja löytyy täältä.

ellos sisustus

Keskellä viikkoa vietetty vappu sekoitti ainakin mun päivät ihan kokonaan, ja tuntuu kyllä aivan hassulle, että tänään on jo perjantai, ja taas päästään viikonlopun viettoon! Huomenna meillä on isomman pojan kanssa kiva päivä aivan kahdestaan suunnitelmissa ja sunnuntaina koitetaan tarttua sitten vihdoin ja viimein niihin remppahommiin kuopuksen huoneessa.

Mukavaa viikonloppua!

Sisältää mainoslinkin