HEMPEÄÄ PUUTERIROOSAA JA MUITA KEVÄÄN LEMPPAREITA

ellos svea

Yhteistyössä Ellos

Kerroinkin aikaisemmin, että kevään myötä olen innostunut taas kaikista suloisista väreistä. Talvella päälle eksyi pääasiassa harmaata, mustaa ja valkoista, ja nyt asuja on ihana piristää ripauksella hempeää vaaleanpunaista tai suloista minttua. Tällä hetkellä viehättää hempeän puuteriset sävyt, ja Ellokselta löytyikin Odd Mollyn ihana puuteriroosa lyhythihainen paita*, aivan täydellinen tähän kevääseen ja tulevaan kesään! Tykkään tosi paljon merkin rennoista malleista, ainakin itse tykkään pukea tiukkojen housujen pariksi väljemmän yläosan.

Mun ei varmastikaan pitäisi kurkkia tuonne Elloksen tennariosastolle enää ollenkaan, sillä sieltä löytyy AINA jotain ihanaa! Svean hauskat kangastennarit* ovat justiin niin ihanat jalassa, kuin miltä ne näyttävätkin. Tuntuu vähän, kuin hiihtelisi aamutossuissa, mutta vain superhienoissa sellaisissa, heh. Tätä harmaata ei taida enää olla jäljellä, mutta samaa mallia löytyy toisessa värissä ja kurkatkaa ihmeessä läpi koko tennariosasto, sillä valikoima on aivan mielettömän laaja. Mun mielestä on ihanaa, kun tennarit käyvät niin monenlaiseen asuun ja vaikka mekonkin kanssa pidettäväksi. Rentoa ja mukavaa, eli justiin sellaista mistä tykkään!

ellos svea

ellos odd molly

Elloksella on muuten vielä tänään paljon vaatteita jopa -50% alessa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa tämä kamppisosasto, josta löytyy mm. paljon ihania kesäisiä mekkoja ja muita kivoja vaatteita kevääseen ja kesään!

En varmaankaan ole ainoa, joka on aivan innoissaan näistä superlämpöisistä päivistä! En vain meinaa aivan pysyä tässä säänvaihtelussa mukana, ja olen vielä pukemassa lapsillekin takkeja päälle ulos, vaikka mittari hipoo kahtakymmentä astetta. Tuntuu vain niin hassulle, että ulkona tarkenee pelkällä hupparilla, tai jopa t-paidalla, kun vielä kuukausi sitten hytistiin välikausikamppeet päällä ja taidettiin vielä kahlata kumisaappaat jalassa loskalätäköissä. Mutta ihanaa, tätä on odotettu ja toivottavasti näitä lämpöisiä päiviä sitten riittääkin tästä eteenpäin koko kesälle!

ellos vaatteet

Aurinkoista uutta viikkoa!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä