SATEENKAARIVOHVELIT KOOKOSTWISTILLÄ


sateenkaarivohvelit becel

Kaupallinen yhteistyö: Becel ja Suomen Blogimedia

Mikä ihana kesä keskellä toukokuuta! Auto on vaihtunut polkupyörään ja pitkät housut hulmuaviin kesähelmoihin. Kuumien keittojen sijaan rouskutellaan raikkaita salaatteja ja tuoreita hedelmäviipaleita, ja vastapainoksi sitten herkutellaan vohveleilla tai syödään jäätelöä terassilla auringon porottaessa pilvettömältä taivaalta. Eilen yllätettiin kuopuksen kanssa jalkapallotreeneistä saapuva esikoinen hauskoilla sateenkaarivohveleilla, ja vohvelit hupenivatkin nopeasti yksi toisensa jälkeen pikkuisiin herkkusuihin.

Becelin valikoimaan on tullut kaksi uutta juoksevaa kasviöljyvalmistetta: Becel Manteli- & kookosöljyllä ja Becel Avokadoöljyllä. Koska rakastan kookoksen makua, olinkin aika innoissani tästä uutuudesta, ja sain heti sata ideaa mihin haluan tuota kasviöljyvalmistetta käyttää!

Becel Manteli- & kookos juokseva kasvisöljyvamiste on valmistettu manteli- ja kookosöljyistä, sekä auringonkukka-, rypsi-, ja pellavansiemenöljyistä ja se sisältää tärkeitä omega-3 ja -6-rasvahappoja. Tuote sopii niin paistamiseen, kuin leivontaankin ja erityisen ilahtunut olin, että kookos tosiaan maistuu tässä! Tämä on muuten myös vegaaninen, joten sopii monenlaiseen ruokavalioon.

Olen käyttänyt Becel Manteli- & kookos juoksevaa kasvisöljyvalmistetta paistamiseen, ja seuraavaksi haluan testata tätä kana-kasviswokkiin, johon uskon sen sopivan täydellisesti! Tällä kertaa kuitenkin käytin tuotetta vohveleihin, joihin se toikin mukavan kookostwistin.

sateenkaari vohvelit becel

Sateenkaarivohvelit kookostwistillä

  • 3 kananmunaa
  • 4 dl maitoa
  • 1 dl kivennäisvettä
  • 0,75 dl Becel Manteli- & kookosöljyllä
  • 4 dl vehnäjauhoa
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • Elintarvikevärejä (näissä käytin punaista, keltaista ja sinistä)

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa kevyesti kierrevatkaimella. Lisää maito, kivennäisvesi ja Becel Manteli- & kookos juokseva kasvisöljyvalmiste ja sekoita. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola. Sekoita taikina hyvin ja anna turvota noin 20 minuuttia.

Jaa taikina 4-5 pieneen kulhoon. Tipauta jokaiseen kulhoon haluamaasi elintarvikeväriä. Ensin kannattaa laittaa vain pieni tippa ja sekoittaa, väriä voi lisätä tarvittaessa lisää. Värejä on myös hauska sekoitella keskenään, kokeile vaikka punaista ja sinistä samaan kippoon, niin saat suloista lilaa.

Lämmitä vohvelirauta kuumaksi, ja lisää eri värisiä taikinoita raudalle vierekkäin. Paista vohvelit ja herkuttele!

Meillä lapset tykkäsivät vohveleista tällä kertaa kermavaahdon, pensasmustikoiden ja srösselin kanssa, minä söin ne sellaisenaan ja mies hillolla. Kuumana kesäpäivänä vohveleiden kanssa sopii myös ihanasti jäätelö! Enkä malttaisi odottaa kotimaisten marjojen aikaa. Silloin voisi järjestää kunnon vohvelikestit, joihin paistetaan iso läjä vohveleita, jotka herkutellaan tuoreiden mansikoiden, vadelmien ja mustikoiden kanssa!

Becel Manteli- & kookos juokseva kasvisöljyvalmiste tuo vohveleihin tärkeitä omega 3- ja -6-rasvahappoja. Halutessaan ohjeen vehnäjauhot voi vaihtaa täysjyväjauhoihin, jolloin vohveleista saa vielä terveellisempiä, mutta silloin niistä tulee hieman tummempia. Sokeria vohvelit eivät kaipaa, makeutusta saa halutessaan sitten vohveleiden kanssa syödyistä marjoista tai hilloista.

becel kookos

sateenkaari vohvelit

sateenkaari vohveli

Joko olette testanneet Becelin uusia kasviöljyvalmisteita?