MAKUUHUONEEN UUSI LIPASTO JA MUUTTOSUUNNITELMIA

lipasto ellos

Yhteistyössä Ellos

Meidän pikkiriikkisessä makuuhuoneessa oli justiin sopiva koko pikkuiselle lipastolle. Sellaiselle, johon voisi laittaa laatikoihin kaikkea pieniä tärkeitä juttuja, ja päälle voisi laittaa vaikka maljakkoon tuoreita kukkia. Meidän makuuhuone on siis niin pieni, että sinne mahtuu vain sänky, yksi yöpöytä, vaaterekki ja kaksi pikkuista koiranpetiä. Niin ja tämä uusi lipasto!

Sopiva lipasto löytyi Ellokselta*, ja se olikin aivan täydellinen juuri siihen paikkaa, minne sen ajattelinkin. Lipastossa on yksityiskohtana salmiakkikuviointi ovissa, aika hauska!

Nyt kun makuuhuone on sitten oikeastaan valmis, enää muutamia juttuja puuttuu seinältä, niin tiedättekös mitä? No, ajattelin, että me sittenkin vaihdetaan työ- ja makuuhuoneen paikkoja päikseen, eli tästä pikkuruisesta huoneesta tuleekin työ- ja vierashuone, kun taas siitä aikaisemmasta isosta työhuoneesta tulee meidän makkari. Johan tässä makuuhuoneessa ehdittiinkin asustaa puolisen vuotta, haha! (Tähän perään voitte nyt kuvitella rivin niitä silmiään piteleviä apinaemojeita)

Sain idean myytyä miehellekin, ja nyt olen sitten ahkerasti naputellut työhuoneesta ylimääräisiä huonekaluja myyntiin, tänne pikkuhuoneeseen kun ei sieltä mahdu oikeastaan muuta kuin työpöytä, ja senkin taidan vaihtaa vähän pienempään. Olen nyt aika innoissani (taas…) tästäkin muutoksesta, vaikka meillä on vielä kuopuksenkin huone vähän kesken.

ellos lipasto

blogi sisustus

sisustus blogi

lipasto ellos

Elloksella on juuri nyt kaikki Ellos Home -tuotteet -20% alessa koodilla: 375716 ja ale koskee myös huonekaluja, eli myös tämän lipaston saa nyt alehintaan! Koodi on voimassa 21.5. asti, joten kannattaa nopskaa hyödyntää se.

Kannattaa kurkata valikoima, sillä sieltä löytyy tosi paljon kivoja sisustusjuttuja, huonekaluja, mattoja, verhoja, petivaatteita jne. Niin ja kesäkalusteita terassille ja puutarhaan myös!

Testailin muuten tuota uutta lipastoa myös meidän eteiseen, ja melkein jätin sen siihen, kunnes kuitenkin kannoin sen sinne sille alunperin mietittyyn paikkaan! Mutta tällaiset huonekalut ovatkin justiin parhaita, jotka sopivat useaan eri tilaan. Saa nähdä jääkö lipasto pitkäksi aikaa samaan paikkaan, vai siirränkö sen muualle kotiin sen jälkeen, kun ollaan makuuhuoneen muuttohommat saatu hoidettua.

ellos lipasto

Aurinkoista viikonloppua!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä