RAIKASTA RAITAA SAMISTELUUN!

blaa naistenvaatteet

Me vietettiin eilen mukavaa kesäpäivää aivan muina mariannekarkkeina Tampereen Arboretumissa. En muuten oikein meinaa käsittää, että vielä taitaa olla virallisesti kevät, niin ihanan kesäistä on ollut jo pitkään! Arboretumissa ensimmäiset kukat jo kukkivat, sorsat uiskentelivat lammessa leivänpalasia odotellen ja aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta. Lapset kipittivät pitkin jättimäistä puutarhaa ja kurkkivat kiinnostuneina puihin kiinnitettyihin hyönteismökkeihin. Varmaan joka kerta ollaan Arboretumissa törmätty myös oravaan, mutta yhtään kurrea ei tällä kertaa onnistuttu bongaamaan.

Samalla reissulla napattiin kuvia näistä meidän herkullisista samisteluasuista, jotka ovat aivan ihanat! Punavalkoraita on ihanan raikas ja kesäinen, ja näissä hyvänmielen asuissa oli kyllä hauska samistella.

Tavallisessa päiväkoti- ja eskariarjessa en (ainakaan kovin usein, hih) mätsäile lasten vaatteita keskenään, mutta kun jonnekin lähdetään, tykkään pukea lapsille yhteen sopivat vaatteet. Erityisen hauskaa on samistella itsekin lasten kanssa ja se onnistuu kyllä helposti myös poikalasten kanssa. Kotimaisella Blaalla on valikoimassaan paljon vaatteita myös naisille, ja näistä saa myös kivoja samisteluasuja lasten kanssa.

Nämä vaatteet on siis mun lempparimerkiltä Blaalta. Keväällä julkaistussa mallistossa on mukavasti raikkaita ja reippaita sävyjä ja hauskoja meksikohenkisiä kuoseja chileistä sombreroihin. Itse tykkäsin erityisesti malliston raidoista ja ruuduista, joita kumpiakin löytyy niin omasta, kuin lastenkin vaatekaapeista.

Tuutilullassa on muuten vielä tänään kaikki -15% koodilla TOUKO15, joten kannattaa nopskaa hyödyntää tuota koodia! Valikoimassa on kattavasti Blaan vaatteita naisille ja lapsille, myös nämä postauksen vaatteet löytyvät valikoimasta.

blaa lastenvaatteet

blaa vaatteet

blaa alekoodi

Ja sitten tarkemmin näistä asuista!

Kuopuksella on Lagos t-shirt Caviar (väri on tuollainen tosi tumma harmaa) ja Paris Leggings Red & White Stripes. T-paidassa on pieni v-kaulus ja yksityiskohtana tasku rinnassa. Kivan rento näin leggareiden kanssa, mutta toisin asustettuna sopii hyvin vaikka kevään juhliin! Lapsi on noin metrin mittainen, ja vaatteet on kokoa 98/104.

Esikoisella on Lagos t-shirt Red & White Stripes ja Vancouver Pants Caviar. Tuo Vancouver on Blaan tämän kevään uusi housumalli, ja tykkään näistä kyllä tosi paljon! Malli on mukavan kapea ja housuissa on paljon kivoja yksityiskohtia. Lapsi on suunnilleen 120 cm, ja vaatteet on kokoa 110/116. Muilta merkeiltä on jo koko 122 käytössä, ja Blaan vaatteet onkin aika reilua mitoitusta.

Mulla on unisex Dundee t-shirt Red & White Stripes. Käytän yleensä Blaan vaatteista kokoa XS (muuten käytän kokoja XS ja S), mutta tästä Dundee teepparista koko S oli parempi. XS koossa yläosassa oli kyllä reilustikin väljyyttä, mutta lantiolta suoranmallinen paita oli turhan napakka, kun halusin sen laskeutuvan rennosti. Mietin, että ehkä myös jopa koko M olisi voinut olla hyvä!

Mitoituksesta siis sen verran, että lasten vaatteet ovat reilua kokoa, ja kannattaa valita se koko, joka vastaa lapsen todellista pituutta. Myös naisten vaatteet ovat pikkuisen reiluja, mutta tästä t-paidasta valitsin kuitenkin tavallista isomman koon, koska halusin paidan olevan väljä myös lantiolta.

blaa ale

blaa naisten

Mun mielestä tämä t-paita sopi aivan täydellisesti kesäisten vajaamittaisten farkkujen ja valkoisten tennareiden kanssa. Kovasti mun olisi tehnyt mieli pukea paita myös sellaisen rennon ja väljän lappufarkkuhameen kanssa, mutta sellaista mulla ei nyt ollut. Pituutta paidalla on sen verran, että se voisi nippa nappa mennä myös leggareiden kanssa, ainakin, jos valitsee pikkuisen isomman koon.

Mulla on muuten vaatekaapissa niiden tuttujen ja turvallisten mustien, harmaiden ja valkoisten vaatteiden lisäksi muutamia pastellisävyisiä vaatteita, mutta ei tämän paidan lisäksi ollenkaan mitään punaista! Ehkä sellainen kokonaan punainen ei olekaan mun juttu, mutta tällainen punavalkoraita on kyllä aivan täydellinen mariannekarkkivaate aurinkoisiin kesäpäiviin!

Kurkkaa koko Blaan valikoima, ja hyödynnä alekoodi TOUKO15, jolla saat vielä tänään kaikesta -15% alen!

blaa sovituskuvat

blaa sovituskuvia

Tykkäättekö te samistella lasten kanssa?

Vaatteet saatu Blaalta