KESÄLEMPPARI

house of brandon ale

Olenkin kertonut, että mun kesävaatelemppareihin kuuluu valkoiset simppelit yläosat, joissa on jotain pientä jujua. Valkoinen on tietty aivan täydellinen pari farkkujen kaveriksi, mutta raikastaa kyllä monta muutakin kesäistä asua.

Uusin paitalemppari on tämä Vilan ihana valkoinen paita*, jossa hauskoina yksityiskohtina on pienet frillat hihansuissa ja rento solmu helmassa. Tässä on mukavan väljä ja rento malli farkkujen kanssa pidettäväksi, mutta aika kiva tämä oli myös tämän Vimman pohjepituisen hameen kanssa! Paita menisi varmasti myös siistimmässäkin menossa toisenlaisen hameen, tai vaikka mustien housujen kanssa. Monikäyttöinen vaate siis, eli juuri niitä parhaita!

House of Brandonilla on nyt KAIKKI -20%, joten kantsii kurkata, jos vaikka tämä paita kiinnostaa tai muuten on kesävaatteille tarvetta. Ja tiesittehän, että House of Brandonilta löytyy myös lastenvaatteita (mm. Vimma, Makia, Reima)? Tai sen, että jokainen ostos kerryttää bonuksia omalle asiakastilille, josta ne voi sitten myöhemmin käyttää euroina toisiin tilauksiin?

house of brandon alekoodi

house of brandon

house of brandonPaita Vila // Hame Vimma // Kengät Converse

Siinäpä nopska asupostaus yhdestä kesälempparista, nyt kipitän takaisin ulos auringonpaisteeseen! Mitäs muuten tykkäsitte asusta?

Aurinkoista päivää!

*saatu House of Brandonilta
Postauksessa mainoslinkkejä