MAKIASTI SAMISTELLEN (SIS. ALEVINKIN!)

molo house of brandon

Kesähelteistä hullaantuneina napattiin tänään eskarilainen kotiin jo suunniteltua aikaisemmin ja hurautettiin aurinkoiseen Särkänniemeen. Syötiin sormet tahmaisina hattaraa, leikittiin hurjassa Drakkulan linnassa ja pyörähdettiin huvipuiston puolella muutamissa laitteissa kieppumassa. Aivan uskomatonta, että kesä on vasta virallisesti alkamassa, vaikka hellepäiviä on kertynyt jo niin monta, etten ole enää jaksanut edes laskea niitä. Matkalla tämän päivän huvitteluihin kurvattiin Arboretumiin ja napattiin samalla muutama kuva meidän vauhtikaksikon ihanista kesäasuista.

Poikien hauskat samisteluasut löytyi House of Brandonilta, jossa nyt KAIKKI -20% alessa!
T-paidat* ovat Makian (musta löytyy täältä ja valkoinen täältä) ja iloisen väriset shortsit* Molo kidsiltä.

Tykkään tosi paljon hauskoista ja lapsekkaista kuoseista, joita Molo kidsiltä paljon löytyykin, mutta niitä rauhoittamaan on kiva pukea jotain yksiväristä. Olin kyllä tosi iloinen, kun Makia alkoi jälleen valmistamaan lastenvaatteita, sillä juuri tällaiset simppelit vaatteet sopivat niin kuosien pariksi, kuin ihan siistimpäänkin menoon vaikka farkkujen kanssa.

lastenvaatteet blogi

house of brandon lastenvaatteet

lastenvaateblogi

Mitoituksesta taas sen verran, että Molon shortsit vastaavat hyvin kokoaan (tässä isommalla koko 122, pienemmällä 104), ja Makian lastenvaatteet vastaavat myös melkohyvin kokoaan, tai ehkä ennemmin sitä tuplakoon pienempää kokoa.

House of Brandonilla on nyt tosiaan ihan kaikki -20% alessa, eli tuo ale koskee niin naisten-, miesten-, kuin lastenvaatteitakin, ja myös meikkejä ja muuta kosmetiikkaa! Kannattaa siis kurkata mitä kaikkea valikoimasta löytyy ja hyödyntää alea!
Ai niin, kannattaa myös rekisteröityä asiakkaaksi, sillä silloin jokainen ostos kerryttää myös bonusta omalle asiakastilille, josta bonukset voi sitten käyttää euroina seuraaviin tilauksiin.

makia lastenvaatteet

makia lastenvaatteet

Mitäs tykkäsitte asuista?

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä