HYVÄNTUULEN HATTARAMEKKO

blaa salla-mekko

Vaikka tämä alkukesä onkin ollut aivan uskomattoman lämmin ja aurinkoinen (ja toivon kovasti, että niitä hellepäiviä on jemmassa tälle kesälle vielä paljon!), niin mun mielestä on mukavaa, että välillä on myös vähän viileämpiäkin päiviä. Arvaatteko miksi? No sen takia, että silloin saa ottaa taas käyttöön kaikki ihanat leggarit ja mekot, siis juuri ne mun turvavaatteet, joissa tykkäisin aina hiihdellä!

Varmaan tiedättekin, että kotimaisen Blaan Halla-mekot ovat mun luottomekkoja. Halla-mekkoja löytyy kaapista varmasti viikon jokaiselle päivälle omansa, enkä varmaan koskaan kyllästy monikäyttöiseen, supermukavaan ja kauniiseen mekkoon, joita löytyy useassa värissä ja kuosissa.

Viime syksynä Halla sai kaverikseen pitkähihaisen Sallan, ja tykkään myös tästä mekosta kovasti! Näissä asukuvissa mulla on päällä Salla-mekko kevään Rosewater-uutuusvärissä, ja tämä mekko on kuin herkullinen vaahtokarkki, joka päällä ei voi olla kuin hyvällä tuulella!

salla mekko blaa

blaa naistenvaatteet

blaa mekot sovituskuvia

Tätä mekkoa löytyy Tuutilullasta vielä nopeimmille muutamia hajakokoja, mutta Blaan omassa kaupassa näyttäisi olevan kokoja vielä enemmän jäljellä, vaikka joku koko taisi sieltäkin olla jo loppu. Eli kipin kapin ostoksille, kun mekkoja vielä löytyy!

Nämä kuvat on muuten joltain viime viikon viileältä päivältä, mutta aivan samassa asussa huvittelin eilen lasten kanssa Särkänniemessä, jossa mekko keräsikin kehuja!

Jos jollekin kotimaisen Blaan vaatteet eivät ole vielä tuttuja, niin nämä ovat aivan superlaadukkaita, ihanan pehmoisesta luomupuuvillasta Euroopassa valmistettuja. Mitoitus on niin naisten-, kuin lastenvaatteissakin pikkuisen reilua, joten näistä naistenvaatteistakin suosittelen valitsemaan pienemmän koon, jos pohtii kahden koon välillä.

Mulla on viime viikot jotenkin hujahtaneet aivan supervauhtia ohitse, ollaan nautittu ihanista kesäpäivistä ulkona ja viileämmillä ilmoilla laitettu kotia uuteen järjestykseen. Kuopuksen huoneesta tuli aivan hurjan suloinen, ja koitan laittaa vielä tällä viikolla muutamia kuvia tänne blogiin, vaikka aivan valmista huoneessa ei vielä olekaan. Enkä muuten voi käsittää, että jo ensi viikolla on juhannus! Varmaan olisi hyvä aika aloittaa juhannussuunnitelmien tekeminen, heh!

tyyliblogi

muotiblogi

blaa naistenvaatteet sovitus

Mitäs tykkäsitte asusta?

Mekko saatu Blaalta