MAKUUHUONEEN UUDET SÄVYT (SIS. -30% ALEKOODI)

makuuhuone blogi

Yhteistyössä Ellos

Mun työhuone, joka toimii myös vierashuoneena, oli aikaisemmin meidän kodin isoimmassa huoneessa, kun taas meidän makuuhuone on viimeiset puoli vuotta ollut kodin pienimmässä huoneessa. Tykkäsin ihan hurjasti mun työhuoneesta, mutta kaivattiin kuitenkin makuuhuoneeseen lisää tilaa (ja vaihtelu on muutenkin aina välillä hauskaa!), joten vaihdettiin ihan hiljattain näiden huoneiden paikkoja keskenään.

Yleensä tykkään muutosten yhteydessä sutia uutta maalia seinille ja muutenkin vaihtaa ilmettä, mutta tällä kertaa ei tehty uudelle makuuhuoneelle muuta, kuin kannettiin tavarat paikoilleen. Seinillä on nimittäin Teknoksen ihana neutraali harmaa sävy (2000-N), joka on yksi mun lempparisävyistä!

Meillä onkin aikaisemmin ollut makuuhuoneen seinillä aina joko värikästä maalia tai tapettia, ja nyt tuntuukin tosi kivalle vaihtelulle makkarin harmaan ja valkoisen sävyt. Kun huone itsessään on neutraalin sävyinen, on ihanan helppoa vaihtaa huoneen värimaailmaa tekstiileillä!

petivaatteet ellos

sisustusblogi

ellos sisustus ale

Tilasin Ellokselta* ihanan hempeän (ja superpehmoisen!) vaaleanpunaisen pussilakanasetin, ja lisäksi vielä pellavaisia tyynynpäällisiä. Näyttää niin söpölle, että tekisi melkein mieli hankkia jotain muutakin vaaleanpunaista tuohon huoneeseen! Tuo pussilakanasetti on muuten parhaillaan alessa ja sitä löytyy myös monessa muussakin sävyssä. Pellavatyynyliinoista valkoiset on kokoa 50 x 60, eli sopivat aivan tavallisiin nukkumistyynyihin. Nekin on nyt alessa ja myös niistä löytyy useita värejä. Nuo vaaleanpunaiset pellavatyynynpäälliset taas ovat kokoa 50 x 50, eli koristetyynyihin sopivat. Niitäkin löytyy alesta ja monessa eri värissä!

Tuolta meidän makkarista on pariovet olohuoneeseen, ja jos ovia haluaa pitää auki, on kiva, että sänky on silloin pedattuna. Siksi tilasin samalla myös valkoisen päiväpeiton (alessa myös!), jonka voi nakata sitten sängyn päälle, kun haluaa vähän siistimmän ilmeen huoneeseen. Oikeasti kyllä tykkään sellaisesta sopivan rennosta ja boheemista tyylistä makkarissa, mutta varsinkin silloin jos tulee vieraita, voi olla kiva pedata sänky ihan kunnolla.

Nämä kaikki tuotteet sattuivatkin nyt olemaan sopivasti alennuksessa, mutta Elloksella on lisäksi myös kiva kamppis meneillään, joka koskee niitä normaalihintaisia uutuuksia ja merkkituotteita. Koodilla 375723 saa tilauksen kalleimmasta tuotteesta -30% alen, ja tuo koodi siis koskee myös niitä merkkituotteita! Koodi on voimassa vain sunnuntaihin asti, joten kantsii käydä heti kurkkaamassa valikoima.

Ei liity nyt näihin sisustuspuuhiin ollenkaan, mutta mä ajattelin käydä kurkkaamassa Adidaksen valikoiman, sieltä olen löytänyt paljon kivoja juttuja itselleni ja lapsille. Niin ja muistakaahan käyttää koodia, että saatte sen -40% alen!

sisustusblogi

ellos sisustus alekoodi

ellos sisustus blogi

Mitäs tykkäsitte tästä makkarin hempeästä ilmeestä?

*Tuotteet saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä