KURKISTUS UUTEEN MAKKARIIN

ellos lipasto

Yhteistyössä Ellos

Ajattelin vielä muistutella siitä Elloksen superhyvästä alekoodista, joka on voimassa vielä tämän viikonlopun! Eli koodilla: 375723 saa -30% alen tilauksen kalleimmasta tuotteesta ja koodi käy myös merkkituotteisiin! Elloksen valikoiman löydät täältä.

Edellisessä postauksessa kurkattiin meidän makuuhuoneen suloisiin pastellisävyihin, mutta tässä vielä muutama kuva meidän uudesta makuuhuoneesta. Tykkään kyllä tästä uudesta makkarista ihan hurjasti, kivaa kun tällä kertaa makuuhuoneessa on tilaa kunnolla! Muutos oli myös tällä kertaa tosi helppo ja nopea, kun seiniä ei tarvinnut maalailla, tai muutenkaan tehdä sen kummemmin muuta, kuin kantaa tavarat paikoilleen.

Nyt kun huoneessa on tilaa, haluaisin löytää sinne jonkin kivan tuolin, johon voi laskea päiväpeittoa ja koristetyynyjä yön ajaksi, mutta muuten en mitään isompaa aio sinne enää hankkia. Paitsi jos löydän jonkin ihanan lattiapeilin, niin sellaiselle olisi kyllä tarvetta. Mutta muuten makkari on sellaisenaan valmis.

ellos sisustus

sisustusblogi

sisustusblogi

sisustusblogi

sisustusblogi

sisustusblogi

sisustusblogi

Kiinnostuitko jostain tuotteesta? Meidän makkarin tuotteita löydät: Vaaleanpunainen pussilakanasetti // Valkoiset pellavatyynyt // Vaaleanpunaiset pellavatyynyt // Päiväpeitto // Sängynpääty // Lipasto // Seinävalaisin

Aurinkoista viikonloppua!

Elloksen tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä