SYKSYN EKOJA LASTENVAATEUUTUUKSIA!

lindex lastenvaatteet

Yleensä olen tässä vaiheessa kesää ollut jo aikalailla syysfiiliksissä, siis innokkaana odottelemassa syksyn lastenvaateuutuuksia ja pohtimassa mitä täydennystä lasten vaatekaapit kaipaavat syksyä varten. Tällä kertaa nämä hullun ihanat helteet ovat pitäneet tiukasti mielen kesäjutuissa, ja vasta äsken havahduin, että elokuu ja koulujen alku on jo ihan lähellä!

Uutuuksia on kuitenkin kauppoihin tipahdellut ja pääsin valkkaamaan Lindexin* lastenvaateuutuuksista omat suosikkini.

Valikoimasta löytyi kivasti vaatteita, joita voi keskenään mätsäillä ja tällä kertaa lapsille kasatiin asut samanlaisista, mutta eri värisistä paidoista ja housuista. Lisäksi löytyi vielä asuihin sopivat hauskat autoaiheiset t-paidat!

lastenvaateblogi

lastenvaatteet blogi

lastenvaatteet lindex

Housut ovat mukavan ohutta matksua, eli menevät hyvin kesälläkin (kunhan nämä läkähdyttävät kolmenkymmenen asteen helteet tästä ensin väistyvät, heh) ja alkusyksystä. T-paitoja meillä on käytetty nyt hellekeleillä shortsien kanssa, mutta ne sopivat kyllä hauskasti myös pitkähihaisten päälle puettuna.

Isompi poika on noin 120 cm, ja housut ovat kokoa 122, kun taas yläosat otin jo koossa 128 (t-paita on tuplakokoa 122/128). Pienempi on varmaankin kutakuinkin metrin mittainen, ja syksyä ajatellen otin vaatteet jo 110 koossa. Ovat kyllä vielä aikas reiluja, joten varmasti 104 olisi voinut olla ihan hyvä koko myös. Mitoitus on siis mielestäni aika kokoaan vastaavaa.

lastenvaatteet blogi

lastenvaateblogi

lastenvaateblogi

lindex lastenvaatteet

lindex

Harmaa paita // Harmaa t-paita // Harmaat housut // Sininen paita // Turkoosi t-paita // Siniset housut // Sukat

Tilasin muuten ekaa kertaa vaatteet Lindexin nettikaupasta, ja olikin hauska valita vaatteita kaikessa rauhassa kotona, ja lopuksi klikata toimitus Lindexin myymälään, jolloin paketille ei tullut ollenkaan toimituskulujakaan! Paketin voi toki tilata myös normaalisti postiin, mutta mun mielestä oli hauskaa hakea tilaus myymälästä, kun sinne päin oli muutenkin asiaa.

Koko valikoiman löydät täältä.

Mitäs tykkäsitte asuista?

*Lindexin vaatteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä