NÄIN LASTENHUONE PYSYY MEILLÄ JÄRJESTYKSESSÄ

lastenhuone säilytys

Yhteistyössä Ellos

Kuopuksen huone alkaa olla nyt verhoja vaille valmiina! Verhotkin olen jo tilannut, ja ainakin kuvissa ne näytti niin ihanille, etten malttaisi odottaa, että pääsen hypistelemään verhoja ja ripustamaan ne ikkunaan.

Meidän lapsilla on toiminut huoneissaan tosi hyvin se, että jokaiselle lelulle ja tavaralle on oma paikkansa. Silloin siivouspuuhat sujuvat helposti, kun jokaisen tavaran kohdalla ei tarvitse miettiä, että mihin se laitettaisiin. Isommalla saattaa silti jäädä tavarat vähän hujan hajan, mutta kuopus on melko ahkera siivoamaan aina edellisen leikin paikalleen, kunnes ottaa uusia leluja esille. Paitsi silloin kun lapsella on kaveri, silloin siivouspuuhat kyllä unohtuvat kokonaan, ja lattia pursuilee erilaisista leikeistä, heh.

Isoimmat säilytyspaikat kuopuksen huoneessa on pari isoa vaatekaappia, joista reilu puolet on varattu leluille ja peleille, sekä Ikean Stuva säilytysjärjestelmä, jonka isot laatikot nielevät sisäänsä mukavasti lapsen tavaroita. Legopalikan muotoisia säilytyslaatikoita meillä on ollut pitkään, mutta nyt sarjaan oli tullut aivan superkiva uutuus, säilytysrasiat vedettävillä laatikoilla*. Näihin oli tosi kiva laittaa pikkutavaroita, niitä, jotka eivät oikein kuulu mihinkään, mutta tarvitsevat kuitenkin oman paikkansa.

Leluja löytyy myös Ikean Trofast laatikostosta, ja Jabadabadon säilytyspussukoista. On muuten tosi tärkeää, että kaikki laatikot ja pussukat ovat sellaisia, että lapsi saa itse otettua ja laitettua niihin leluja!

lastenhuone sisustus

lastenhuone blogi

lastenhuone ellos

Huone oli aikaisemmin poikien yhteinen leikkihuone, jossa kummallakin oli omat pienet pöydät. Isomman pojan pöydän yläpuolella oli silloin String Pocket, joka on nykyään lapsen omassa huoneessa, ja tuohon samaan kohtaan halusin nyt jonkin muun pikkuisen hyllyn.

Ellokselle oli tullut tosi kiva hyllyuutuus*, vähän pienempi kuin String Pocket ja justiin sellainen, kuin olin etsinytkin! Hyllyä sattui vielä saamaan mustanakin, eli siinä värissä, mitä kuopus on tuonne huoneeseensa toivonut. Plussaa myös siitä, että hylly on tosi edullinen!

lastenhuone säilytys

lastenhuone blogiHylly*

lastenhuoneen järjestysLego-säilytyslaatikko*

Elloksella on nyt huippuhyvä alekoodi voimassa, nimittäin koodilla 385710 saa Ellos-ale-valikoiman ale-hinnoista -50% lisäalen! Tuo koodi siis koskee Elloksen omaa alevalikoimaa ja niistä naisten-, miesten-, ja lastentuotteita. Koodi on voimassa vain 23.7. asti, joten kannattaa heti käydä kurkkaamassa valikoima ja hyödyntää tuota koodia!

Samalla alekoodilla saa myös normaalihintaisista uutuuksista -20% alen, ja alen saa myös merkkituotteista! Kannattaa siis kurkata esim. Adidas, Converse yms merkit!

Lisäksi Elloksella on nyt Ellos Home tuotteista -20% ale. Ale koskee myös merkkituotteita, mutta ale ei koske huonekaluja.

Elloksen valikoiman löydät täältä.

lastenhuone sisustus

lastenhuoneen lelut

lego säilytys

lastenhuone blogissaMinipeitto Elodie Details*

blogi sisustus lastenhuone

Mukavaa viikonloppua!

*Merkityt tuotteet saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä