TALLINNA: F-HOONE

f-hoone

Meillä oli muutama viikko sitten kolme ja puoli päivää vapaata, koirille hoitopaikka ja pikkuinen matkabudjetti. Näillä kriteereillä päädyttiin parin yön pikalomalle Tallinnaan, ja olipas taas onnistunut ja kiva reissu!

Perillä ehdittiin olla yksi kokonainen päivä, jolloin valittiin lounaspaikaksi ihastuttava F-hoone Telliskiven alueella. Telliskivi on kyllä alueena tosi symppis, ja kävelymatkan varrelle jää kätevästi myös uusi Balti Jaama Turg, johon on kiva pysähtyä vaikka kahville (ja niin me tehtiinkin)!

F-hoone on mukavan rento ravintola, jonne on tosi kiva mennä myös lasten kanssa. Suosituimpiin aikoihin ravintolaan kannattaa tehdä pöytävaraus, mutta me saatiin nyt onneksemme juuri sopivasti pöytä melko täydestä ravintolasta, kun sinne extempore talsittiin. Mun lemppari on menun salaattiosuus, jossa saa koota salaatin itse mieluisista täytteistä. Muuten menusta löytyy niin kasvisruokaa, kuin liha-annoksiakin ja hintataso on tosi edullinen, sillä lähes kaikki annokset maksavat alle kymmenen euroa! Lasten annokset maksavat vain 3,50 euroa!

F-hoone on muuten vähän piilossa sisäpihalla, mutta kannattaa ehdottomasti etsiä ravintola käsiinsä, jos tuolla Telliskiven alueella liikkuu. Tai mennä sinne ihan vartavasten, sillä Telliskiveen ei kävele vanhasta kaupungista kuin ehkä parikymmentä minuuttia. Siinä F-hoonen lähellä on myös kivoja pikkuisia putiikkeja, joissa kannattaa samalla poiketa!

f-hoone

tallinna ravintolat

f-hoone tallinna

tallinna ravintola

tallinna f-hoone

Ps. Miehen DC Shoes paita* ja lapsen Makian paita* löytyy House of Brandonilta, jossa tällä hetkellä kaikki tuotteet alessa! Lapsille merkkeinä mm. Molo, Makia, Levis, Vimma jne. Koko valikoiman löydät täältä.

Myös Ale-osastolta löytyy huiketa löytöjä, joten kannattaa kurkata sinnekin!

Oliko F-hoone tuttu juttu vai uusi tuttavuus?

*Paidat saatu
Sisältää mainoslinkkejä