ALEHINNAT PUOLIKSI, NAPPAA LISÄALEKOODI!

ellos lisäalekoodi

Yhteistyössä Ellos

Nyt alkaa olla viimeiset hetket huikeisiin alelöytöihin! Ja nyt niitä löytöjä voi tehdä aivan superedullisesti, sillä lisäalekoodilla: 385711 saa Elloksen alehinnat puoliksi! Koodi koskee Elloksen oman valikoiman tuotteita ja on voimassa 30.7. asti.

Aivan mielettömän hyviä löytöjä voi tehdä niin sisustus-, naistenvaate-, kuin lastenvaateosastoillakin. Sisustuspuolella on mm. petivaatteita tosi edullisesti ja kun tuota koodi hyödyntää, ei tuotteille jää paljoakaan hintaa. Naisten puolella oli mm. Áhkkàn takkeja jo valmiiksi hyvillä alehinnoilla ja niihinkin käy tuo lisäalekoodi, joka vie alehinnoista vielä puolet pois. Lastenvaateosastolta tilasinkin pojille muutamia käytönnöllisiä juttuja, verkkaria ja muuta sellaista aivan muutamilla euroilla!

*edit. samalla koodilla saa myös tilauksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta -30% alen ja tämä koskee myös merkkituotteita.

Valikoiman löydät täältä, kannattaa käydä kurkkaamassa!

Uutuuksien joukosta löysin meidän makuuhuoneeseen aivan täydellisen peilin, ihanan simppelin mustan lattiapeilin*. Huippua, enää ei tarvitse kiikuttaa vaatteita eteiseen ja peilalla siellä, hih.

ellos peili

ellos lisäalekoodi

Nyt alelöytöjä tekemään!

*Saatu Ellokselta
Sisältää mainoslinkkejä