SUOSIKKIASU PÄIVÄKOTIIN!

lindex lastenvaatteet

Meillä on tämän minin vaatekaapissa käynyt kesän aikana kutistaja! Jotenkin jännästi ne vaatteet, jotka ennen näitä huikeita helteitä olivat vielä aivan sopivia, alkavatkin olla jo lahkeista ja hihansuista hassun lyhyitä.

Niinpä on aika alkaa katsella jo seuraavan koon vaatteita, eli ihana tekosyy päästä hypistelemään kauppojen hyllyille ilmestyneitä lastenvaateuutuuksia, hih!

Tämä supersöpö asu löytyi Lindexiltä. Meillä aivan lempparikombo päiväkotikäytössä on ollut leggarit ja trikoopaita, eli juuri tällainen asu, mikä lapsella näissä kuvissa on. Näissä on mukava leikkiä, ja viileillä ilmoilla leggareiden päälle saa helposti vedettyä ulkoiluhousut.

lindex lastenvaatteet

lindex lastenvaatteet

lindex

Uutuuksien lisäksi Lindexillä on vielä kivasti myös alevalikoimaa jäljellä, joten kannattaa kurkata myös sinne alepuolelle!

Nämä postauksen vaatteet löytyvät uutuuksista, paita (9,99€) täältä*, leggarit (9,99€) täältä*, ja myös nuo aurinkolasit (4,99€)* ovat Lindexin valikoimasta. Kaikkea muutakin ihanaa tuolta uutuuksista löytyy, mm. aivan supersuloisia reppuja oli tullut valikoimaan!

Noin metrin mittaisella lapsella on ollut nyt käytössä 104 koon vaatteita, ja tämä asu otettiin 110 koossa. Koko osui kyllä justiin nappiin, sillä seuraavat viikot taidetaan vielä huidella helleasuissa ja nämä vaatteet päätyvät käyttöön ilmojen viilentyessä, ja mahtuvat varmasti ensi kevääseen asti. Leggareihin jää pikkuisen ruttua lahkeisiin ja paidan hihoja käännettiin vähäsen. Juuri sopivasti kasvunvaraa ilman, että vaatteet olisivat kuitenkaan liian isoja!

Joko muuten kurkkasit toiset Lindexin uutuusvaatteet, joista postasin viime viikolla?

lindex lastenvaatteet

lindex

Mitäs tykkäsitte asusta?

*Lindexin tuotteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä