ALEMEKKO, JOHON RAKASTUIN!

papu kanto

Tällaisessa asussa hiihtelin tänään, kun käytiin lasten kanssa Pyynikin kesäteatterilla kivassa lastentapahtumassa. Ilmaisessa tapahtumassa oli aarteen etsintää, kasvomaalausta, taikuriesitystä ja muuta kivaa. Aarteen etsinnästä lapset saivat palkinnoksi pyyhekumit, purkkaa ja arpalipukkeet, ja esikoinen halusi välttämättä jäädä paikalle tapahtuman loppuun asti, jolloin arvonta suoritettaisiin. Aika kyllä hurahti nopskaa, ja pian olikin hetki, jolloin voittonumerot kuulutettiin. Ja mikä iloinen ylläri olikaan, että suuresta lapsijoukosta yksi palkinto osui juuri esikoiselle ja kotiin lähdettiin hymyssä suin, kainalossa uusi hauska Herra Hakkarainen kirja!

Kuvissa näkyvä mekko on alelöytö parin viikon takaa. Muistatteko, kun vinkkasin silloin Papun alemyynneistä? Tilasin silloin tämän harmaan Kanto-mekon itselleni ja se oli juuri niin ihana, kuin odotinkin! Tästä tuli aivan lemppari näille loppukesän helteille!

Mekkoa voi pitää aivan sellaisenaan, tänään puin sen polvisukkien kanssa ja viileällä kelillä mekkoon voi yhdistää vaikka minkälaiset leggarit.

papu alevinkki

papu kanto ale

papu mekko aleMekko Papu // Sukat Adidas // Kengät Svea

Arvaatteko mikä mua nyt vaivaa? No se, että sinne Papun aleen jäi tätä aivan samaa mekkoa superhauskassa nakkikuosissa ja pirteän pinkkinä, enkä nyt osaa päättää kumman tilaisin toiseksi!

Pinkki olisi toisaalta hurjan monikäyttöinen, mutta nakkimekko taas hirmuisen hauska. Tykkään tästä Kanto-mekosta nimenomaan lyhyillä hihoilla, ja sen takia täytyisi toinen mekko napata vielä alemyynneistä, kun niitä on vielä jäljellä!

Muutakin alevalikoimaa oli vielä jäljellä. Jos haluatte kurkata, niin täältä löytyy syksyn uutuudet ja aletuotteet sivun alalaidasta.

papu ale

papu alevinkki

Mitäs sanotte, pinkki vai nakki tämän harmaan kaveriksi?

Sis. mainoslinkin